DRAMA PRED ZGRADOM NIŠKE POLICIJE Policija uhapsila dvojicu muškaraca i dovezla džip "porše" aleksinačkih tablica!
Foto: Printscreen

Istovremeno, pred nišku policiju šlep kamion Parking servisa, dovezao je I džip “porše kajen” aleksinačkih registarskih oznaka, zbog čega su građani, pred čijim očima se odigrala dramatična scena sprovođenja uhapšenih, pomislili da je u pitanju akcija koja je u vezi sa rasvetljavanjem slučaja u Moravcu, iako potvrde zvaničnih organa još nema.

Sa rukama vezanim lisicama iza leđa, dvojica pripadnika interventne jedinice prvo su sprovela jednog muškarca, bukvalno utrčavajući sa njim u zgradu policije, a nakon nekoliko trenutaka i drugog, vidno krupnije građe, po istom scenariju, sa rukama vezanim na leđima. Sprovođenje uhapšenih jedan policajac beležio je kamerom. Pred zgradu niške policije, ubrzo je dovezen i luksuzni “poršeov” džip, u pratnji inspektora kriminalističke policije u civilu koji su na sebi imali pancire i pištolje na opasačima, što znači da su prethodno učestvovali u akciji hapšenja.

Kako se saznaje, dvojica muškaraca uhapšeni su oko 17 časova u Ulici Kosovke devojke u niškom naselju Pantelej, u planiranoj akciji policije.

- Oni su ušli u Kosovke devojke kod Pantelejske crkve i krenuli prema Pantelejskoj ulici, kada su ih, posle nekoliko stotina metara, zaskočili policajci.

Očigledno su ih čekali na tom mestu jer ko uđe u Kosovke devojke, ne može ni levo ni desno, a tu je uvek gužva, tako da nema bežanja. Inspektori u civilu sa pancirima i policajci u punoj opremi, istrčali su za nekoliko sekundi i savladali dvojicu muškaraca. Sve se završilo brzo, džip je posle toga odmah zakačen za vozilo Parking servisa I odšlepan, kaže jedan od očevidaca.

Zvanično još uvek nije poznato da li akcija hapšenja ima veze sa slučajem u Moravcu, na čijem potpunom rasvetljavanju intenzivno radi niška policija, ili je u pitanju neki drugi slučaj. Očekuje se saopštenje niške policije povodom ovog događaja.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading