PO NALOGU DIJANE HRKALOVIĆ Evo šta se krije iza "spektakularne" akcije hapšenja u "Durmitoru"
Promo

Po nalogu Dijane Hrkalović, ali i njoj tada potčinjenih načelnika Uprave kriminalističke policije (UKP) 2018. godine je organizovana racija u poznatom restoranu "Durmitor" u Novom Beogradu, kada je uhapšeno desetak osoba.

U javnosti je to predstavljeno kao privođenje ljudi bliskih "škaljarskom klanu". Među privedenima se tada našao i Miloš Nilović, zvani Runjo, koji je samo godinu dana ranije izbegao smrt.

Juna te godine, međutim, u ovom poznatom ugostiteljskom objektu pronađena su dva pištolja, a na kraju "cele balade" suđeno je samo Niloviću i Mitru Muratoviću i to isključivo za nedozvoljeno držanje oružja.

Nije bilo reči, ni "š" o "škaljarcima".

- Interesantno je da je celu akciju ovog nazovi spektakularnog hapšenja snimala Služba za specijalne istražne metode (SSIM), čiji je načelnik u to vreme bio Dejan Milenković Bagzi, što je bilo neuobičajeno, jer su raciju izveli pripadnici SBPOK i oni uvek svoje "delovanje" sami snimaju - navodi naš sagovornik.

- Hrkalovićeva i Milenković su tada bili najbliži saradnici, a sada su osumnjičeni za krivična dela koja se tiču sakrivanja dokaza kada je reč o "ubistvu na šinama", odnosno likvidaciji karatiste Vlastimira Miloševića, januara 2017. godine.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading