UŽAS KOD POŽAREVCA Brat i sestra nasmrt pretukli poznanika!
Fejsbuk

Brat i sestra se terete za krivično delo teška telesna povreda sa smrtnom posledicom. Kako saznajemo, tragedija se dogodila u noći između 17. i 18. oktobra, kada je najpre došlo do svađe brata i sestre sa žrtvom.

- Udarili su ga više puta u glavu na terenu za mali fudbal, a zatim je Živoslav usled povreda pao direktno na beton. Na lice mesta došli su lekari Hitne pomoći i prevezli ga u bolnicu. Međutim, dan kasnije je usled povreda preminuo - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje da se sumnja da je svemu kumovao alkohol.

UŽAS KOD POŽAREVCA Brat i sestra nasmrt pretukli poznanika!

Fejsbuk

Osumnjičena Danijela P.

- Danijela i njen brat su iz susednog sela došli u Kasidol, gde je živeo Živoslav. Našli su se s njim i zajedno su pili. Tada je došlo do žestoke svađe i obračuna. Inače, Danijela i njen brat su živeli u teškim uslovima. U aprilu se čak preko Fejsbuka obratila za novčanu pomoć jer joj je izgorela kuća - tvrdi naš sagovornik.   

Danijela P. je posle hapšenja, uz krivičnu prijavu, privedena Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, dok je njen maloletni brat, takođe uz krivičnu prijavu, priveden sudiji za prethodni postupak. Bratu i sestri određen je pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading