Dijana Hrkalović navodno naređivala Velji Nevolji da ubija!
Promo

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka, navodno je iz dosade i mržnje naređivala ubistva osoba koje su joj na bilo koji način stajale na put. Njen glavni čovek za prljave poslove i zločine bio je Veljko Belivuk.

Izvor našeg lista navodi da se sumnja da je Hrkalovićeva sačinjavala lažne policijske izveštaje o aktivnostima svojih suparnika, nakon čega ih je davala Velji Nevolji, ubeđujući ga da mu rade o glavi i da bi trebalo da nestanu.

- U tim spisima ona je fingirala da ti ljudi, koji su njoj stali na put, planiraju napade na Belivuka. On je monstrum koga nije bilo teško nagovoriti da nekog ubije. Sumnja se da su ona i Belivuk zločine planirali u jednoj policijskoj vili na uglu Užičke i Lackovićeve ulice u Beogradu. Istražni organi utvrdili su da je za sačinjavanje lažnih izveštaja bivša sekretarka koristila svoje ljude iz MUP-a. Njih dvojica pristala su da svedoče protiv nje - kaže izvor Alo!.

Oni su otkrili da je „šefica“, kada joj se neko zameri, bez razmišljana preduzimala drastične mere. U tome joj je, bez izuzetka, pomagao najodaniji saradnik - Veljko Belivuk.

- Većina ubistava koje je naručila, a on izvršio, počinjena su samo zbog toga što joj je neko zasmetao. Tako je bilo i sa Mišom Ognjanovićem - navodi naš izvor.

Dijana Hrkalović navodno naređivala Velji Nevolji da ubija!

Alo/Rajko Ristić

 

Kako dodaje, o brutalnosti i hladnokrvnosti bivše državne sekretarke govori činjenica da su iz njenog pukog hira i mržnje ubijeni Vladimir Popović, zvani Vlada Pop, i advokat Dragoslav Miša Ognjanović.

- Obojica su bili na merama policije, što znači da su likvidirani naočigled policajaca, kojima je Hrkalovićeva verovatno dala zadatak da ih drže na oku. Ona je, sumnja se, organizovala i njihovo praćene. Advokat Miša Ognjanović navodno je ubijen samo zbog toga što je video njene eksplicitne fotografije koje je komentarisao sa Dragoslavom Miloradovićem, kumom Luke Bojovića, koji je takođe ubijen - dodaje naš sagovornik, i navodi da se sumnja da je ona najpre želela da Ognjanovića ubije Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana.

- Odbili su je i Zvicer i Belivuk. Zbog toga se obratila Darku Elezu, koji je iz Srbije izručen BiH zbog niza najtežih zločina. Oni su se navodno upoznali preko Slaviše Kokeze, bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije - tvrdi naš sagovornik i navodi da je posle ubistva advokata Dijana organizovala slavlje!

Tokom istrage protiv Belivukove grupe pronađene su prepiske iz dekodirane aplikacije „Skaj“, koje dokazuju da je Hrkalovićeva učestvovala u mutnim poslovima kavačkog klana.

Dijana Hrkalović navodno naređivala Velji Nevolji da ubija!

Alo

 

- Osim sa Zvicerom, Belivukom i Elezom, poruke su pokazale da je ona bila u kontaktu i sa Nikolom Vušovićem Džonijem, koji je u bekstvu. Navodno, posle uspešno obavljenih poslova Hrkalovićeva je dobijala 50 odsto zarade, koju je kasnije delila sa ostalim saradnicima. Praktično je bila iznad Belivuka - podvlači izvor.

Mali Senta joj bio krtica u MUP?

Prema istrazi, Dijani Hrkalović je krtica u MUP-u navodno bio Slobodan Milenković, sin Sente Milenkovića, bivšeg telohranitelja Slobodana Miloševića.

- Od kada je napustila policiju, sumnja se da ju je on o svemu obaveštavao. Prenosio joj je informacije sa kolegijuma kako bi ostala u toku sa dešavanjima između zidova MUP-a. Milenković je bio van kontrole. Upadao je Vladimiru Tomaševiću i tražio mu oružje, iako taj slučaj nije radio odsek koji je vodio - kaže izvor.

Pravila bahanalije u kancelariji

O bahatosti Dijane Hrkalović govori i podatak da je na kolegijume često odlazila provokativno odevena.  

- Dolazila je u kratkim suknjama i čarapama do butina. Bacala je stvari po kancelarijama i vređala kolege. Takođe, fotografisala se u donjem vešu usred kancelarije i to slala pojedincima iz MUP-a, ali i pripadnicima Belivukovog klana - tvrdi naš sagovornik.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
K8ki

20.10.2021 07:24

Kako se jedna takva osoba zaposli u policiji?