PEKA KARTEL UHAPŠEN U NEMAČKOJ Ubica žandarma izručen Srbiji!
Fejsbuk

Todorov je godinama bio u bekstvu, a "pao" je u Nemačkoj, saznaje Alo!.

Ubistvo se odigralo 25. avgusta 2017, oko 4 sata ujutru, na Keju Kola srpskih sestara u Nišu, kada je Mihajlović zvani Butra, izrešetan sa pet hitaca. Za njegovo ubistvo se teretio odranije poznati Nišlija, koji je posle zločina pobegao u inostranstvo.

- Viši sud u Nišu je za Todorovim raspisao poternicu. Posle više godina skrivanja uhapšen je u Berlinu, a zatim je u ponedeljak izručen. Odmah je sproveden je u KPZ u Niš - kaže izvor.

Sumnja se da je do sukoba između njih došlo u kafiću zbog Mihajlovićeve devojke. Navodno je Todorov ranije ošamario njegovu devojku.

PEKA KARTEL UHAPŠEN U NEMAČKOJ Ubica žandarma izručen Srbiji!

Fejsbuk

Saša Mihajlović Butra foto: Fejsbuk

- Mihajlović je prišao Peki rekavši da bi trebalo da reše taj problem. Todorov je kasnije izašao na kej i poslao svog prijatelja da pozove Mihajlovića da izađe, što je ovaj i učinio. Todorov je najpre pucao u vazduh. Bivši žandarm mu je rekao da se ne plaši oružja, a zatim mu je osumnjičeni ispalio hice u grudni koš, stomak i noge. Mihajlović je preminuo na licu mesta, a Todorov je pozvao taksi i pobegao za Beograd - navodi izvor.

Todorov je sin generala i godinu dana pre ubistva protiv njega je bio pokrenut postupak zbog sumnje da je šenlučio u jednom niškom klubu i ranio šankericu (21) i M. M. Osuđen je na dve i po godine, ali na izdržavanje kazne nije otišao.

I žrtva poznata odranije!

Mihajlović je bio pripadnik niškog odreda Žandarmerije do 2011. Službu je napustio nakon što je protiv njega podneta prijava za ometanje službenog lica u vršenju poslova bezbednosti. Takođe je bio osuđen na godinu i dva meseca zatvora, jer je pijan u martu 2008. automobilom udario motociklistu, koji je zadobio teške povrede. Posle nesreće je pobegao. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading