HRKALOVIĆ MAMURNA I ALJKAVA DOLAZILA NA POSAO Bivši saradnici otkrili šta je sve Dijana radila u kabinetu
Foto: MUP Srbije

Bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović, koju mediji Dragana Đilasa maltene predstavljaju kao vrsnog intelektualca, dok je bila u MUP, od te institucije pravila je leglo bluda i razvrata, pa je tako u kabinetu pravila erotske fotografije.

Takođe, kako tvrde sagovornici Objektiva, Hrkalovićeva je umela na posao da dolazi mamurna i pod dejstvom ko zna čega, i to u kućnoj garderobi, potpuno neprimerenoj funkciji koju obavlja i instituciji u kojoj radi.

– Sećamo se dana kada je nastala fotografija na kojoj se drži za glavu. Došla je aljkava na sastanak, a po zenicama smo zaključili da je koristila neke opijate ili se nakljukala lekova. Pored nje je bila velika flaša vode. Niko od nas nije smeo da joj se obrati u to vreme jer smo znali kako završavaju oni koji je kritikuju. Bila je okrutna – kažu sagovornici našeg lista.

S druge strane, išla je i u sasvim drugu krajnost, pa se čak oblačila, malo je reći, vulgarno.

– Kabinet jednog od najvažnijih ministarstava u zemlji koristila je za pravljenje erotskih fotografija, fotografišući se u čipkanim gaćicama i u halterima. Provokativne fotografije slala je putem aplikacije Skaj kako kriminalcima, tako i jednom ministru – navode izvori Objektiva.

STEFANOVIĆEVA ODGOVORNOST

Potpukovnik KOS u penziji Ljuban Karan za Objektiv kaže da je pozadina skandaloznog ponašanja Dijane Hrkalović ta što su je se kolege policajci očigledno plašili i nisu smeli da je kritikuju zbog toga.

– Sticajem neverovatnih okolnosti mlada osoba sa svega pet godina radnog staža dobila je ogromnu moć, da postavlja i smenjuje koga hoće bez ikakvih vrednosnih kriterijuma. Bivši ministar Nebojša Stefanović snosi moralnu, ako ne i drugu odgovornost što je ona mogla tako bahato da se ponaša jer ne postoji drugo objašnjenje nego da ju je on štitio svojim autoritetom i sve to joj dopuštao kao da je ona njemu šef, a ne obratno. Pored toga, direktor policije Vladimir Rebić očito nije dorastao poslu koji je obavljao, pa je dozvolio da Dijana Hrkalović u stručnom pogledu preuzme upravljanje najvažnijim segmentom UKP u pogledu opasnosti od zloupotrebe – smatra Karan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading