HRKALOVIĆ NARUČILA JOŠ JEDNO UBISTVO Pop nastradao po proverenom receptu bivše sekretarke
Printscreen

Ime bivše državne sekretarke navodno se pojavilo i tokom istrage ubistva Vladimira Popovića, zvanog Pop, nekadašnjeg vlasnika kazina "Havana", kog je, kao i advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića, policija pratila do samog ubistva.

Bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović uskoro bi mogla da bude pozvana i na saslušanje u sklopu istrage ubistva Vladimira Popovića Popa u decembru 2018. na Zvezdari. Njena uloga se, navodno, još uvek proverava, a svi dosad prikupljeni dokazi ukazuju na to da on nije ubijen u ratu klanova, kako se verovalo.

Na merama

- Prikupljanje dokaza je još u toku, a posebno je interesantno da je on, kao i pokojni advokat Dragoslav Miša Ognjanović, ali i Dragoslav Miloradović, kum Luke Bojovića, bio praćen uoči likvidacije. Tačnije, sva trojica su bila na merama policije. To praktično znači da su ubijeni naočigled policajaca, kojima je neko kao dao zadatak da ih drže na oku. Ključni će biti iskazi upravo onih koji su naložili njihovo praćenje, i neki su već voljni da progovore o tome ko im je naredio da prisluškuju, fizički prate i kome da potom javljaju sve detalje njihovog kretanja. Za sada, svi dokazi idu ka jednoj osobi - Dijani Hrkalović - otkriva izvor iz istrage.

Sve tri likvidacije, on podseća, još nisu rešene.

- Ubijeni su po istom receptu. Mesecima su praćeni, ubice nisu snimile kamere, a policijske istrage su urađene tako da se do počinilaca nije došlo. Iako su se ubistva dogodila naočigled policije, operativci nisu ništa dokumentovali, niti učinili da do toga ne dođe.

Rešavanje protivnika

Izvor podseća i da je slučaj "Havana", a potom i ubistvo Popovića, školski primer funkcionisanja, odnosno rešavanja protivnika bivše državne sekretarke.

- Popović je 2017. najpre bio uhapšen, u vreme dok je ona bila drugi čovek MUP, zbog navodne iznude. Lisice su tada stavljene i Vladimiru Đoriću i bivšem pripadniku Žandarmerije Vojislavu Kostiću - dodaje izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading