KOMŠIJE U NEVERICI Dragan je trebalo da ode na operaciju: Novac nije u pitanju!
Alo

 

 

Đokići su sahranjeni u zajedničku grobnicu uz suze porodice, prijatelja i poznanika. Njihove komšije kažu da su u šoku i svi se pitaju zbog čega je ubijena ćerka Lidija (25).

Nemam reči, nemam! Šta da vam kažem? To je žalosto. Devojčica, 25 godina... Umesto porodicu da stvara... - kaže jedna od komšinica.

Na sahrani je održan potresan govor, a komšije dodaju i kako smatraju da nije novac u pitanju kao razlog ubistva ove porodice. Jedna od komšinica je otkrila i kako je Goran imao probleme sa kukom, zbog čega je uskoro imao planiranu operaciju.

- Zašto to da se dogodi? Novac nije u pitanju, novac nije sva sreća. Šta im je smetala devojčica od 25 godina? Žena, i sam Goran je jedva hodao. Trebao je da ide na operaciju kuka - kaže komšinica.

Nema čoveka koji nije uznemiren. Da ubijete celu porodicu, za to mnogo treba - govore građani Aleksinca.

Dalibor Radičević, predsednik Aleksinca, ističe da je ova tragedija nezapamćena, ne samo u Aleksincu, već i u celoj državi. 

Podsetimo, policija sumnja da su Đokići ubijeni iz koristoljublja i da je ubica neko iz njihovog najbližeg okruženja, i upravo iz tog razloga inspektori u civilu su danas bili na sahrani ovoj porodici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading