DETALJI POGIBIJE MALOLETNICA U OBRENOVCU Struja spržila unuke fudbalera
Alo.rs

Kako saznajemo, Markoski je porodici Vujičić kupio kuću u Zabrežju kada su ostali bez krova nad glavom.

- Marija, majka nastradalih devojčica, s decom je izvesno vreme živela u toj kući, ali ih je njena majka kasnije izbacila, pravdajući se da su mališanke nemirne i da ne može da ih sluša - navodi izvor našeg lista.

DETALJI POGIBIJE MALOLETNICA U OBRENOVCU Struja spržila unuke fudbalera

Alo.rs

Majka Marija V.

Kako dodaje, protiv Marije će najverovatnije biti podneta krivična prijava za kršenje porodičnih odnosa. Preti joj kazna zatvora do osam godina.

Danijela Sinđelić, portparolka Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu, potvrdila je juče da je utvrđeno da su devojčice poginule usled strujnog udara.

Svi putevi vode kući

Jovan Markoski je fudbalsku karijeru započeo u FK Radnički, tadašnjem trećeligašu. Usledio je poziv da pređe u Crvenu zvezdu. Za šest meseci, koliko je proveo u tom klubu, odigrao je samo nekoliko utakmica. Razočaran razvojem događaja, spakovao se i uputio u Lučane, gde je ubrzo postao kapiten tima. Početkom oktobra 2020. vratio u matični Radnički, gde i danas igra.

- U daljoj istrazi tužilaštvo će uraditi još veštačenja, sačekati obdukciju i saslušati neke svedoke. Za sada je neophodno utvrditi sve okolnosti, nameru i težinu izvršenog krivičnog dela - rekla je Sinđelićeva.

Izvor Alo! navodi da je majka devojčica za sada na slobodi jer nema elemenata da bude uhapšena.

- Ne postoji sumnja da može ponoviti krivično delo ili uticati na svedoke - objašnjava naš sagovornik.

Meštani Obrenovca kažu da je Marija vredna i požrtvovana majka, koja je radila sve poslove da bi deci obezbedila normalan život.

- Ona je išla da radi i tada bi uvek neko pričuvao njenu decu, ali ovoga puta nije imala kome da ih ostavi - kaže izvor, i dodaje da je u Obrenovcu juče proglašen Dan žalosti.

Podsetimo, sestre su nastradale u kupatilu na šestom spratu zgrade. Kobnog dana bile su u kući sa najmlađom sestrom (3). Da se nešto čudno dešava u stanu primetile su komšije jer je ispod ulaznih vrata proticala voda. Mrtve ih je zatekao kum Aleksandar.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading