ZORAN MARJANOVIĆ POSLE SMRTI OCA ISPRIČAO SVE Jana je plakala, evo zašto Vladimir nije sahranjen pored Jelene...
Printscreen

Zoran Marjanović u prvoj izjavi za medije posle sahrane oca Vladimira objasnio je šta se zapravo s Vladimirom desilo. Kako kaže, nije mu bilo dobro dan pre nego što su ga odvezli u bolnicu.

- Svi smo mislili da je trenutna slabost i sa će se oporaviti, međutim nije mu bilo ni sutradan. Odvezli smo ga u bolnicu i dvaput su pokušali da ga reanimiraju ali uzalud - kaže Zoran i dodaje da je uvelikoj meri sve ono što se dešavalo od Jecine smrti sa njihovom porodicom doprinelo da se njegovo zdravstveno stanje koje je bilo loše i pore toga pogorša.

Zoran je objasnio da je za Vladimira najviše bila vezana Jana.

- Vodio je u školicu, vraćao. U dogovoru s njenim psihologom našao sam način da joj saopštim da je deda preminuo. Ona se isplakala, bilo joj je teško ali u duhu vaspitanja naše porodice smrt nije smrt - kaže Zoran.

O majci kaže da joj je rekao da je Vladimir preminuo ali ona ima Alchajmera i nije svesna toga.

Inače, oni su imali izuzetnu ljubav i brak, bili su zajedno 54 godine.

- Svima nam je teško, Vladimir je bio neko ko nas je vezivao i učio da je porodica glavna ćelija, držao nas je na okupu. Ovo je veliki gubitak za sve nas - tužno je rekao Zoran i dodao da će da nastavi život kako bog zapoveda.

Inače, Zoran je objasnio i da Vladimir nije sahranjen pored Jelene jer nije bilo mesta, a kako kaže, pokušaće da sačuva mesto za majku Zoricu da bude sahranjena pored Vladimira.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading