EVO ŠTA JE PRETHODILO TRAGEDIJI KOD BABUŠNICE Dečak (15) ubio dedu čekićem, muškarac izdahnuo na licu mesta
Alo!/M. Š.

U noći između subote i nedelje, u babušničkom selu Kaluđerevo, dogodilo se ubistvo u porodici, zbog čega je uhapšen maloletnik A.D.(15).

On je, prema navodima prijave usmrtio svog dedu po majci A.S.(69), sa kojim su živeli u istoj kući.

Ubistvo je počinio čekićem, a njegov deda izdahnuo je na licu mesta.

Kako se saznaje ubistvu je prethodila porodična svađa, tačnije rasprava između dede i unuka.

Povod, odnosno razlog svađe za sada se ne zna, tek usled žučne prepirke,  maloletnik je dohvatio čekić i udarcem u glavu usmrtio svog dedu.

U istoj kući je živela i majka, ovog maloletnoh ubice, odnosno kćerka ubijenog starca, koja će verovatno razjasniti detalje ove porodične drame.

U Kaluđerevu kažu da je u ovoj romskoj porodici bilo čestih rasprava i svađa raznim povodima. Razmirice između unuka i dede su se često čule i u obližnjim kućama.

Stravičan događaj kakav se ovde ne pamti odigrao se praktično bez svedoka.

O mladiću koji je usmrtio svog dedu malo ko u selu želi da iznosi detalje, kao i o ubijenom čoveku. Niko ne zna ni oko čega su se u subotu uveče posvađali,niti da li se sve odigrlao pod uticajem alkohola, tek njihova međusobna netrpeljivost očigledno kulminirala ovim strašnim događajem.

Sudija za prethodni postupak , tačije sudija za maoletnike u pirotskom Višem sudu, ubici je odredio pritvor do 30 dana. Istraga je u toku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ana

04.10.2021 01:37

Pretužnoo,i za jeddnog i drugog...naročito za dečaka.Jadničko,dali neko možda zna njegovo detinjstvo? živi sa majkom,i još dva brata po majci neznam dali i zna ko mu je otac..majka u luksuzima peva po binama a on od 3godina skuplja hranu po groblje i vozi u kolica da se prehrane.takodje po snegu i ledu skuplja i krade drva za ogrev.i pored pompci donacija i lok.samouprave: bino da njoj treba provod pr.......ja a deca premrzla,prljava ulicom na vaspitanje...nije svako biti roditelj bože🙇🙏dragi...