JOŠ JEDNA TROČLANA PORODICA UBIJENA KAO ĐOKIĆI Pronađeni su mrtvi u šumi, misterija i dalje traje
Foto: Alo! arhiva

Najpre je pronađen njihov zapaljeni automobil, a ubrzo zatim i njihova ugljenisana tela. Čeo slučaj i dalje je misterija.

Tročlana porodica 21. avgusta ove godine, pronađena je mrtva na pešačkoj stazi u Kaliforniji. Kako su istraživanja pokazala, oni su bili ubijeni nedaleko od svog automobila koji su parkirali na ulazu u šumu.

Tela Britanaca Džona Geriše, njegove supruge Elen i jednogodišnje ćerke Mije pronađena su u utorak u Nacionalnoj šumi Siera.

Nakon obdukcije izvršeni su pokušaji da se ustanovi uzrok smrti.

Porodični pas, Oski, takođe je pronađen mrtav na mestu događaja u šumskom području Đavolja uvala, koje je popularno odredište za planinarenje.

- Ne znamo uzrok smrti ... nećemo odmarati dok ne otkrijemo - rekao je načelnik policije okruga Maripos, Džeremi Brize.

- Nema očiglednih dokaza kako se smrt dogodila ... umrli su u istom trenutku, na istom mestu, čudno - dodao je načelnik policije.

Istražitelji su sumnjali da je smrt možda povezana sa isticanjem gasa iz napuštenih rudnika zlata, ali čini se da je gospodin Briese u četvrtak isključio tu mogućnost i posumnjalo se na ubistvo.

- Ne verujem da je to povezano sa trovanjem - rekao je i dodao da se sumnja na ubistvo koje je i do dana današnjeg ostalo nerazjašnjeno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading