POZNANICI STREPE Policija prevrće kamen da nađe porodicu iz Aleksinca!
Foto: Alo! arhiva

 

- Policija je na terenu i radi se intenzivno na pronalasku ove tročlane porodice. Policajci su raspoređeni i obilaze deonice - rekli su iz policije.

Žandarmi su čamcem obilazili i Bovansko jezero i sonarom pretraživali dno nadajući se bilo kakvom tragu.

- Kada bi na nešto sumnjivo naišli, to mesto bi pregledali i ronioci ove jedinice. Međutim, potraga za Đokićima zasad nije dala nikakvih rezultata - kaže izvor Alo!.

POZNANICI STREPE Policija prevrće kamen da nađe porodicu iz Aleksinca!

Alo!/Dejan Briza

 

Goran (57), njegove 56-godišnja supruga Gordane i 25-godišnja ćerka Lidija poslednji put su viđeni u nedelju, 26. septembra, u selu Žitkovac, odakle su se „folksvagenomom pasat“ crne boje aleksinačkih registarskih tablica AL 028-AI uputili ka Aleksincu. Oni su se tada vraćali iz sela Moravac, gde su bili kod Goranove majke i pravili zimnicu.

- Sigurnosne kamere poslednji put su ih snimile u 00.10 kod auto-perionice na izlazu iz Žitkovca, na putu između Moravca do Aleksinca. Nakon toga krenuli su ka Moravskom mostu i tamo im se izgubio svaki trag - kaže naš sagovornik.

POZNANICI STREPE Policija prevrće kamen da nađe porodicu iz Aleksinca!

Društvene mreže

Lidija Đokić

On dodaje da je policija pretraživala ne samo ovu deonicu već i sve puteve u okolini Aleksinca, tragajući za njihovim automobilom. Tako se došlo i do Bovanskog jezera.

- Najpre se posumnjalo da su kolima sleteli sa puta. Međutim, policija na terenu nije pronašla ni jedan jedini trag. Ne isključuje se mogućnost da su Đokići žrtve neke kriminalne grupe i da su oteti. Policija je pretražila i jezero, ali zasad ništa nije pronađeno - kaže izvor.

*Ako znate nešto, javite policiji*

Policija je juče apelovala na sve građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici, obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982.

Novica Aritonović, rođeni brat nestale Gordane, negira mogućnost da su negde otputovali.

- Policija je u njihovom stanu pronašla ličnu kartu i novčanik moje sestre - kaže on, strahujući da su sve troje oteti.

 - Ne znam šta se desilo, mogu samo da nagađam da su presretnuti negde i da je neko pod pretnjom i prisilom odvezao auto negde - rekao je Novica.

POZNANICI STREPE Policija prevrće kamen da nađe porodicu iz Aleksinca!

Alo!/D. Ilić

 

Porodica Đokić drži menjačnicu u Aleksincu. I ranije su bili ne meti kriminalaca zbog para, pa porodica sumnja da se i ovog puta nešto slično dogodilo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mira

01.10.2021 01:00

Verovatno su autom sleteli u neku reku...ne daj Bože,ali drugu opciju ne vidim...

Anaa

01.10.2021 01:35

Jjoooj Bože Dragi🙇🙏 šta je sa ovim svetom??lopova i kriminala...dace Bog da su ljudi nekud živi...