FILMSKA PLJAČKA Razbojnici u Nišu ukrali plen vredan 12 miliona
MUP

- Pripadnici MUP Niš u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su B.P. iz (38) iz Ćuprije i S.F. (43) iz Niša zbog osnova sumnje da su izvršili razbojništvo. Sumnja se da su oni sa još jednom osobom, za kojom se intenzivno traga, uz pretnju pištoljem iz zlatare – menjačnice u centru grada, ukrali novac i zlato – saopštila je niška Policijska uprava.

FILMSKA PLJAČKA Razbojnici u Nišu ukrali plen vredan 12 miliona

MUP

 

Kako saznajemo, B.P. i njegov  saučesnik koji je u bekstvu su upali u radnju jutros oko 8.30 sati,  vezali radnicu a zatim ukrali zlatan nakit i novac. Plen su natrpali u torbu a zatim pobegli autom u kojem ih je čekala S.F. Međutim, policija je vrlo brzo identifikovala vozilo i razbojnike zaustavila kod Aleksinca. B.P. i S.F. su uhapšeni dok je njihov saučesnik uspeo da pobegne.

Policija je ukradene dragocenosti pronašla u podrumu jedne stambene zgrade i one će biti vraćene vlasniku – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti privedeni tužiocu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading