ZORICA PREDOSETILA VLADIMIROVU SMRT? Otac Zorana Marjanovića preminuo, a tajnu odneo u grob
Foto: Alo.rs

 

-Zorica od kako se razbolela nije izlazila iz kuće jer je gotovo nepokretna. Pre nekoliko dana Vladimir ju je u kolicima izveo u šetnju. Kao da je želela da još jednom prošeta s njim. Kao da je predosteila nešto - kaže komšinica Marjanovića.

Vladimir Marjanović je u ponedeljak vozilom Hitne pomoći prevezen u Zemunsku bolnicu, a kako saznajemo, preminuo je sutradan u jutarnjim satima. Njegov sin Zoran rekao je posle toga da srce njegovog oca nije izdržalo, da je dva puta reanimiran, ali da je treći put izgubio bitku.

Tajnu odneo u grob

Vladimir Marjanović je 2017. iskoristio svoje pravo i odbio da svedoči protiv sina u potupku za ubistvo Jelene. Pre toga je za medije pričao da je Zoranu „namešteno hapšenje“.

- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, jedan poznati tajkun, učinio je to, jer je htela da ga ostavi! Ćutao sam sve ovo vreme, jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana - napisao je jednom prilikom Vladimir na Fejsbuku.

- Nismo spavali celu noć i mnogo nam je teško. Zoran spava, nije sada trenutak - kratko je juče ujutru za medije poručio Zoranov sin iz prvog braka Uroš.

ZORICA PREDOSETILA VLADIMIROVU SMRT? Otac Zorana Marjanovića preminuo, a tajnu odneo u grob

Foto: Alo.rs

Uroš Marjanović foto: M. Jošida

 

U kuću Marjanovića juče je došla i njegova kuma Vera Vukomanović.

- Zorica leži, nije joj dobro. Ja je čak i hranim. Zoran je oko nje i u šoku je. Svima nam je jako teško i ne znamo šta se dogodilo - poručila je ona.

ZORICA PREDOSETILA VLADIMIROVU SMRT? Otac Zorana Marjanovića preminuo, a tajnu odneo u grob

Foto: Alo.rs

Vera Vukomanović foto: M. Jošida

Komšije Marjanovića, kažu da su videli Vladimira nekoliko dana pre smrti i to zajedno sa Zoricom koja je već duže bolesna i gotovo nepokretna. Kako kažu, izgledalo je kao da se opraštaju jedan od drugog.

- Zoricu niko nije video godinama. Stres je učinio svoje, imala je moždani udar posle kojeg se teško opravlja. Nekoliko dana pre Vladine smrti, videli smo ih zajedno. Zorica kao da je predosetila. Kao da su želeli još jednom da prošetaju zajedno po poslednji put - kaže komšinica.

Teodora ne želi da priča o Vladimiru

Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od tetke, koja je svedočila da je pokojna pevačica volela Zorana, ali da je trpela veliki pritisak u kući nije želela da daje izjave povodom Vladimirove smrti.

- Ne bih zaista da komentarišem. Odavno nisam u svemu tome - kratko je poručila Teodora za Alo!.

 

Ona navodi da je nevolja snašla i Zoranovu i Jeleninu ćerku.

- Čula sam da mala Jana ima koronu i da ne izlazi iz kuće. Mnogo toga je lošeg snašlo ovu porodicu - kratko je dodala.

Drugi komšija je ispričao kako je izgledao poslednji put kada je video Vladimira.

- Videli smo kola Hitne pomoći ispred njihove kuće u ponedeljak oko 17 sati. Pomislili smo da su tu zbog Zorice, jer baš je u teškom stanju. Međutim, videli smo Vladimira kako sam polako ulazi u vozilo. Malo kao da je zastajao, pa mu je pomogao unuk Uroš. Sutradan smo saznali da je umro. Posle smo čuli da se gušio i da se žalio da ne može da diše, a navodno je imao i vodu u plućima - kaže komšija.

Inače, u kuću Marjanovića tokom jučerašnjeg dana niko se nije pojavljivao od prijatelja i poznanika da izjavi saučešće. Kapija je bila zatvorena, a na ulici se nisu pojavljivali ni ukućani.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading