MARKO MILJKOVIĆ NEPREPOZNATLJIV Od opasnih mišića Veljine desne ruke nije ostalo ništa, potpuno se istopio!
Foto: Estock/Miloš Rafailović

Marko Miljković zvani Mesar, desna ruka vođe monstruoznog klana Veljka Belivuka, poslednjih meseci potpuno se izmenio tokom boravka u CZ-u.

Mesar ili Mare, do juče nabildovani "opasni momak", čije je telo bilo izdefinisano mišićnom masom, posle višemesečnog boravka u pritvoru, pritisnut dokazima o sve većem broju stravičnih zločina koje je je zajedno sa svojom grupom počinio u klanici u Ritopeku, potpuno se istopio!

Pouzdani izvor iz Centralnog zatvora u Bavanskoj, koji je u poslednje vreme u više navrata video Miljkovića, otkriva da je Belivukov najbliži saradnik izgubio desetine kilograma.

- Miljković se bukvalno prepolovio tokom istrage, a za poslednjih nekoliko meseci smršao je najmanje 20 kilograma i izgleda kao da kopni – otkriva izvor, dodajući da se jedan od najbrutalnijih članova ovog klana nije promenio samo fizički, nego i psihički:

- Miljković u pritvoru nije samo drastično oslabio, nego se već sad na njemu vide psihičke promene. Boravak u ćeliji i sve veći broj dokaza o zločinima za koje se terete, dovele su i do promena "u glavi". Doživotna robija koja mu preti, i pomisao da nikada više neće izaći na slobodu, te da će ostatak života provesti iza rešetaka, čine ga depresivnim i dezorjentisanim.

Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića terete se za sad za pet ubistava, s sve je izvesnije da će će se taj broj proširiti i na otmicu i ubistva Gorana Mihajlovića i Nikolu Mitića.

Osim toga, Beliuvuk i Miljković su pod sumnjom da su u Crnoj Gori ubili dvojicu "škaljaraca" Damira Hodžića i Adisa Spahića u Danilovgradu, te oteli i kasnije ubili Mileta Radulovića zvanog Kapetan.

Kriminalna grupa Belivuka i Miljkovića snimala je telefonima svirepe i surove likvidacije u kući strave u Ritopeku, te snimke i fotografije među sobom razmenjivala, a dešifrovana je i aplkacija "Skaj" koju su koristili u komunikaciji, preko koje su dogovarali otmice i likvidacije suparnika.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading