OLGICA HTELA DA ZAVEDE SUDIJU?! Nadrilekarka vršila estetske zahvate na pacijentima i unakazila ih
Foto: privatna arhiva

Olgica je privukla pažnju svojom pojavom, jer je ušetala utegnuta u helanke i usku majicu. To joj, ipak, nije prošlo kod sudije, koji ju je, i pored njene molbe, vratio u pritvor, saznaje Alo!.

Markanovićeva se juče prvi put pojavila pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu gde je trebalo da da svoj iskaz. Međutim, to je odloženo za 5. oktobar, jer ročištu nije prisustvovala njena saradnica Jasmina koja treba da se porodi za desetak dana. Kako je rekao Jasminin advokat posle suđenja, ona ima visokorizičnu trudnoću i verovatno duže vreme posle porođaja neće moći da se pojavi pred sudom. Zbog toga je traženo da se prema njoj i Markanovićevoj razdvoji postupak.

Odbrana: Same su se unakazile?!

Olgica je ranije negirala da se bavila nadrilekarstvom. U svojoj odbrani je tvrdila da su usluge koje je pružala pacijentima bile kozmetičke prirode i da se nije predstavljala kao stručnjak iz oblasti medicine. Tretmane je pružala, kako je navela, uređajem „Plazma pen“ koji ne predstavlja medicinsko, već kozmetičko sredstvo. Takođe je tvrdila da poseduje sertifikat za upotrebu tog uređaja, a pretpostavlja da su zdravstveni problemi kod pacijenata mogli nastati usled nepridržavanja striktnog uputstva za adekvatni oporavak.

Olgica je juče privukla pažnju svih koji su se zatekli u sudu.

- Pojavila se sa lisicama na rukama u izuzetno uskim bež helankama i neverovatno pripijenoj majici. Imala je puštenu kosu i masku na licu, ali je hodala krajnje samouvereno uzdignute glave. Dovela su je dvojica stražara. Delovala je izazovno, zbog čega su mnogi u sudu komentarisali da se namenski tako obukla, verovatno da zavede sudiju - kaže jedan od posetioca.

OLGICA HTELA DA ZAVEDE SUDIJU?! Nadrilekarka vršila estetske zahvate na pacijentima i unakazila ih

Instagram

 

Očigledno da njen stajling nije uticao na sudiju, jer se, kako saznajemo, gotovo dva sata se u sudnici raspravljalo da li Olgici treba da se ukine pritvor ili zameni kućnim pritvorom. Njen branilac Borivoje Borović predložio je kućni pritvor za nju, ali sud nije prihvatio predloge već je odložio suđenje, iako je reč o pritvorskom predmetu u kom je obavezno hitno postupanje.

Uzimala i po 1.200 evra za tretman

Kako smo ranije saznali, Olgica je radila brojne tretmane, od korekcije nosa, zatezanja kapaka do uklanjanja bora i celulita, a jedan njen tretman je znao da košta i do 1. 200 evra.

Podsetimo, Olgica se nalazi od 1. juna u pritvoru još od hapšenja. Prvo osnovno javno tužilaštvo tereti Markanovićku i njenu saradnicu, koja se brani sa slobode, zbog krivičnog dela - teško delo protiv zdravlja ljudi u saizvršilaštvu. Sumnja se da je na takav način unakaženo najmanje 11 ljudi.

Terete se da su krivično delo izvršile od 1. maja 2020. do 1. marta ove godine u neregistrovanom „medicinsko-estetskom centru Tayas“ u Beogradu, tako što su neovlašćenom i nepravilnom upotrebnom sredstva „plazma pen“ prouzrokovale trajna oštećenja na tretiranim delovima lica pacijenata u vidu dubokih opekotina drugog B i trećeg stepena.

Istovremeno su primenjivale nedopuštene injekcije lokalne anestezije „lidokain – hlorida“, kao i sam uređaj „plazma-pen“.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading