LUDILO U KALUĐERICI Nova ljubavna saga članova porodice Čabarkapa: Sin i tata tukli maminog dečka!
Alo.rs

Maja Čabarkapa prijavila je policijskoj stanici Kaluđerica da ju je bivši muž Željko, inače rođeni brat Aleksanadra Čabarkape, oteo u noći između ponedeljka i utorka, a da je njenog sadašnjeg dečka (32) namamio i pretukao. Po prijavi, Željko je pobegao i policija traga za njim i ostalim akterima.

Kako saznajemo, Željko se sumnjiči da je navodno sa svojim i Majinim maloletnim sinom (14) i još jednim zasad neidentifikovanim muškarcem pretukao novog izabranika svoje bivše.

LUDILO U KALUĐERICI Nova ljubavna saga članova porodice Čabarkapa: Sin i tata tukli maminog dečka!

Alo.rs

 

Navodno su Maju, protiv njene volje, odvukli u jednu kuću u Kaluđerici, kako bi namamili oštećenog. Kada se pojavio tukli su ga i mučili. Da li je maloletni dečak zaista učestvovao u ovom incidentu i šta se zapravo dogodilo kobne večeri, utvrdiće istraga koja je u toku.

- Muškarac je privatnim automobilom dovezen oko dva sata posle ponoći u Urgentni centar gde je zbrinut zbog brojnih podliva i hematom. Prema dosad prikupljenim informacijama, tuča se dogodila, ali ne i otmice. Šta se tačno dešavalo treba utvrdiće se kada se pronađu svi akteri ovog događaja i uzmu njihove izjave. Takođe, uzeti su i snimci kamera sa nekoliko objekata, između ostalog i sa kuće osumnjičenog - rekao je naš izvor i dodao da je slučaj preuzela policija iz Grocke i da intezivno rade na njegovom rešavanju.

LUDILO U KALUĐERICI Nova ljubavna saga članova porodice Čabarkapa: Sin i tata tukli maminog dečka!

Alo.rs

 

Meštani Kaluđerice i komšije porodice Čabarkapa kažu da se iz njihove kuće često čuju svađe i galama. Ipak, neki od njih veruju da su otac i sin možda reagovali da bi zaštitili Maju. Šta se tačno dešavalo pokušali smo da saznamo i u domu Čabarkapa. Vrata nam je otvorio glava porodice Radojica koji tvrdi da nikakve otmice nije bilo i da njihova bivša snaja često dolazi u njihovu kuću, te da su joj vrata uvek otvorena.

Željko poznat po iznudama

Željko i njegov brat Aleksandar Čabarkapa su u minulom periodu dovođeni u vezu sa više slučajeva paljenja restorana, iznude, razbojništva, izazivanja opšte opasnosti... Željko je više puta privođen zbog sumnje da je počinio razne krađe i iznude.

 

-Kakva bre otmica, kakvi bakrači. Maja je rodila moje unuke i samim tim ima naše poštovanje, bez obzira što se razvela od Željka. Ova vrata su bila uvek otvorena za Maju. Ona je često  dolazila i odlazila, dovodila je decu Željku. Ponavljam nikakve otmice nije bilo - rekao je Radojica.

Na naše pitanje gde je sada Željko, on je odgovorio da ne zna.

Bio u vezi sa majkom, njenoj ćerki napravio dete

Željkov brat Aleksandar Čabarkapa, poznat je po debelom policijskom dosijeu, ali i po tome što je bio u vezi sa Ljubom Pantović, ali i sa njenom ćerkom Aleksandrom Subotić, sa kojom ima ćerku Magdalenu!

Aleksandar je u maju ove godine osuđen na 13 godina i šest meseci zatvora zbog iznude, iznude u pokušaju i dva pokušaja ubistva koja su počinjena 2012. i 2013. godine.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading