KRENULA KOD ŠNAJDERKE, A NIKADA NIJE STIGLA! Četiri godine otkako je nestala Verica Janković iz Grdelice
Privatna arhiva

Nesrećna žena je nestala 20. septembra 2017. usred bela dana, oko 15. 30 sati, kada je krenula kod komšinice šnajderke koja je kuća preko puta njene. Viđena je kako izlazi iz svoje kuće, ali kod komšinice nikada nije stigla. Misterija duga četiri godine i dalje muči njenog sina Bojana.

Privatna arhiva

Verica i njen sin Bojan foto: Fejsbuk

- Nadao sam se nekom tragu, nečemu... Bilo čemu! Međutim, vreme ide i ničega nema i ništa nisam saznao. Iz policije su mi rekli da ih više ne zovem jer znaju za slučaj, nije prestalo da se traga ali da će mi javiti ako dobiju neku informaciju. Ni u naselju niko ništa ne zna. Jednom mi je jedna osoba rekla „da tamo neko nešto zna“, ali ja ne znam o čemu se radi, niti mogu da se oslonim na to - kaže Bojan, i dodaje da mu je majka svakog dana na pameti i da gleda da se uposli što više da ne bi razmišljao o tome.

Neutešni sin se podsetio i kobnog dana kad mu je majka nestala.

- Tog dana smo pakovali kofere da idemo u Beograd, kod tetke u goste. Tada smo u kući živeli baka, deka, majka i ja. Kad smo se spakovali, ja sam otišao kod frizerke da se ošišam, a majka je uzela 150 dinara i moj telefon da skokne do šnajderke po stvari. Ispred kapije je srela poznanicu koja radi u apoteci i kratko su popričale. Ta žena je nastavila dalje, a moja majka nije stigla kod šnajderke - kaže sin.

Za sada nema nikakvih informacija o nestanku nesrećne žene.

Telefon nikada nije lociran

Bojan je ispričao da je kad se vratio od frizera mislio da se majka samo zadržala kod komšinice.

- Otišao sam kod šnajderke, koja mi je rekla da majka nije ni dolazila. Otrčao sam u ambulantu, jer sam pomislio da joj je možda pozlilo, ali je ni tamo nije bilo. Nestanak smo prijavili policiji, ali za protekle četiri godine nije nađen nikakav trag, niti je telefon lociran - kaže sin.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading