DEREMO GLUPOG ZVICERA ZA PARE Belivuk i Miljković u Kotor išli da traže povišicu, pa slali poruke!
Printskrin

Veljko Belivuk i Marko Miljković, koje je vođa „kavčana“ Radoje Zvicer koristio kao topovsko mesto, bili su kivni na njega smatrajući da su za svoje „usluge“ malo plaćeni. Policija je došla do poruka koje su razmenjivali, a u kojima su tvrdili da Zvicer bez njih ne bi postojao i nazivali njega i njegove saradnike nesposobnima i glupima!

Prvi je pobunu u redovima beogradskog ogranka kavačkog klana uneo Marko Miljković. On je često prigovarao tvrdeći da sve rade on i Belivuk, a Zvicer zgrće lovu.

Belivuk, koji nije smeo da se suprotstavi Zviceru, u početku je pokušavao da smiri situaciju, ali je kasnije i sam počeo da kuje zaveru šefu iza leđa.

- Smatrali su da zaslužuju veći deo kolača - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je sukob eskalirao nakon ubistva Alana Kožara iz Bara i Damira Hadžića iz Užica u julu prošle godine na Krfu.

DEREMO GLUPOG ZVICERA ZA PARE Belivuk i Miljković u Kotor išli da traže povišicu, pa slali poruke!

Alo

 

- Sve ukazuje na to da je njihovo ubistvo, kao i likvidacije dvojice vođa „škaljaraca“ u Atini par meseci ranije organizovao Belivuk po nalogu Zvicera. Nakon ubistva na Krfu Miljković je otvoreno počeo da govori protiv Zvicera, smatrajući da su malo plaćeni za svoje prljave poslove - objašnjava sagovornik.

Pod Miljkovićev uticaj vrlo brzo pao je i Belivuk, koji je počeo da priča da bez njega Zvicer ne bi ni postojao, te da su „Crnogorci nesposobni“ da bilo šta urade bez njih.

Nezadovoljstvo se polako kuvalo i u januaru ove godine Belivuk i Miljković konačno su dobili priliku da traže „povišicu“ kada ih je u goste pozvao Radoje Zvicer.

Probali su da ispeglaju stvari i izvuku više keša od Zvicera i očigledno su u tome uspeli jer je u jednoj poruci do koje je došla policija Belivuk svojim saradnicima u Beogradu poslao poruku: „Evo, deremo ove glupe Crnogorce“.

Sami se odali za likvidacije u Grčkoj

Likvidacije na Krfu, kada su ubijeni Alan Kožar i Damir Hadžić, i u Atini, kada su pred ženama i decom izrešetani Igor Dedović i Stevan Stamatović, odrađene su po nalogu Radoja Zvicera koji je za ovaj posao unajmio, kako se sumnja, Belivukovu ekipu. Da su u tome učestvovali Belivuk i Miljković, policija je zaključila upravo zahvaljujući porukama koje su razmenjivali, smatrajući da su slabo plaćeni za ove zločine. Istragu o ovim likvidacijama vodi grčka policija, koja je, u saradnji sa crnogorskim kolegama na korak do toga da potpuno razreši slučaj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading