Osumnjičeni za ubistvo MMA borca se predao policiji zbog straha, pa otkrio sve o zločinu!
Facebook

Janjoš je juče prevezen u sud gde je dao izjavu, a zatim mu je sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio pritvor do 30 dana. Policija sumnja da je Janjoš vozio ubicu, a još uvek traga za bivšim policajcem Daliborom Bogdanovićem Boćom (47), za kojeg se veruje da je organizovao pokušaj likvidacije Gorana Kovačevića Goranca.

Osumnjičeni za ubistvo MMA borca se predao policiji zbog straha, pa otkrio sve o zločinu!

Facebook

 

Izvor Alo! navodi da je Janjoš po predaj rekao da želi da sarađuje, a onda se raspričao.

- Otkrio je sve o ubistvu Stojanovića, zašto je meta bio Goranac, kome se zamerio... Išao je u detalje i objasnio u kom trenutku je pucano na Stojanovića, kao i koga je on vozio. Rekao je da su imali informacije gde će se Goranac nalaziti i izneo je još sijaset detalja o sačekuši, pa i koji im je bio rezervni plan. Objašnjavao je gde se krio i rekao da se uplašio za sebe kada neki deo dogovora nije ispoštovan. Posle razgovora Janjoš je sproveden u sud - rekao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, policija sad proverava te Janošove informacije.  Neke od njih su se poklopile sa policijskim saznanjima, a deo novih se obrađuju i proveravaju.

Osumnjičeni za ubistvo MMA borca se predao policiji zbog straha, pa otkrio sve o zločinu!

Privatna arhiva

 

Odbegli Bogdanović dosad je četiri puta bio na meti ubica, ali je svaki put uspeo da izbegne smrt. Kako saznajemo, on je sumnjao da upravo Kovačević stoji iza ovih napada, pa je rešio da ga ubije. Njih dvojica godinama su bili dobri prijatelji, ali su se sukobili oko poslova sa građevinom, fudbalom, drogom...

Goloruk na oružje

Napad na Kovačevića u kome je ubijen Stefanović izveden je u dvorištu zgrade u Cankarevoj ulici u Novom Sadu. Ubica i njegov saučesnik, koji su bili u automobilu „pežo partner“, prethodno su pratili Kovačevića i Stefanovića. Kada su njih dvojica ušli u pasaž, napadači su vozilom krenuli za njima i odmah zapucali. Stefanović je goloruk krenuo na napadače. Dok se s jednim borio, drugi ga je upucao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading