UBIO SAM NIKOLIJU OD BATINA, NE ZNAM DA LI JE ŽIVA Majka nasilnika koji je pretukao ženu i ostavio je golu pored kontejnera: On je bio krvav, meni je sve bilo jasno
Printscreen

Prizor koji su komšije zatekle bio je stravičan, što potvrđuju i sagovornici TV Vesti. Na prijemu u čačansku bolnicu konstatovano je da joj je muž čak otkinuo uvo, a žena je u teškom stanju hitno prevezena u Klinički centar u Kragujevcu.

Krvava je bila sva. Nismo prilazili. Policija je došla čim su javili. Jedva su je stavili, kažu: "Kao da malo daje znakove života". Bože sačuvaj - kaže komšinica Jana.

Čuo sam ja zvuk neki kada sam bio u kupatilu, mislio sam da zavija pas komšije. Kada sam izašao da ispustim ovce, vidim ona leži, malo se podiže... Ne daj Bože nikome - dodaje komšija Petar.

Kako su ranije mediji prenosili, ova porodica je poznata policiji. Više puta je nesrećna žena prijavljivala porodično nasilje, odnosno da je trpela maltretiranje i fizičko zlostavljanje od strane supruga.

Majka nasilnika za ono što je uradio njen sin, saznala je lično od njega kada je krvav došao kući i priznao šta je uradio. U kući su se te noći nalazila deca, a nasilnik je nasrnuo i na svoju majku Stoju.

Kaže: "Ubio sam Nikoliju od batina, ne znam da li je živa". Ja sam se pogubila u momentu... On je upao u kuću, mene je udario nekoliko puta. Nekako sam izbegla, zvala sam Hitnu pomoć da se nađe Nikoliji. Videla sam da je ozbiljno - govori Stoja, majka nasilnika.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading