UŽAS KOD ČAČKA Muž prebio ženu motkom i ostavio je golu, otpalo joj uvo
Alo/M. Š.

On je, prema rečima zdravstvenih radnika, motkom na kojoj je bio zakucan ekser tukao suprugu do iznemoglosti.

Pretučena žena je bila totalno dezorijentisana i golu su je dovezli na Urgentno odeljenje čačanske bolnice odakle je prebačena na intenzivnu negu.

Ona je zadobila teške telesne povrede, a prema nezvaničnim informacijama, prevezena je u kragujevački Klinički centar. Usled teških povreda, nesrećnoj ženi je otpalo uvo.

Supružnici imaju četvoro dece i nije prvi put da se u ovoj porodici događa nasilje, a žena je više puta odlazila u sigurnu kuću i vraćala se u kuću gde je živela sa suprugom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Drug Shoku

30.08.2021 17:41

Mozda je trebalo da bude tako,niko se ne pita sta je dovelo do toga,da

Mm

30.08.2021 19:19

Bilo bi prelepo da se nadje neko da ovoj nakazi od coveka orkine iba uha a ne jedno! Kada mu otkinu usi onda da ga otkinu id batina i golog ostave ispod nekog mosta!

Jasminka

01.09.2021 14:11

Nije jedina. Koliko ima tak ih žena nesmeju da mrdnu dalje od muža da bi prijavili zlostavljanje Jednostavno nesmeju a nikoga ne zanima da bi prijavio takav slučaj. A i što bi prijavio kad izdaje ta osoba koju zatvore okomiće se na ženu i može da je ubije Što znači ćuti i trpi dok te ne ubije djubre bolesno. Ti ljudi su bolesni u glavu Po tom pitanju trba preuzeti drastične mere Mogu samo još da kažem 'jadne žene' Neka im je bog upomoć