SAHRANJEN MLADIĆ KOG JE UDARILA STRUJA Majka nastradalog Jovana neutešna: Sine moj, kako da živimo posle tebe?
Facebook

Jovan Marić (21) iz Bečeja u utorak je nastradao bizarnim spletom okolnosti na svega deset metara od svoje kuće kada je, vraćajući se s posla oko tri sata ujutru, zgazio u baru u kojoj je bila strujna žica i na mestu poginuo.

Mladić je kobnog dana radio u trećoj smeni u fabrici u Bečeju, koja se bavi doradom semena kukuruza i suncokreta. Njegov mladi život ugasio se nesrećnim sticajem okolnosti kada ga je drug oko tri sata ujutru dovezao kolima i ostavio nadomak kuće u Ulici Nikole Aleksića, u bečejskom naselju Novo Selo, gde su se razišli.

SAHRANJEN MLADIĆ KOG JE UDARILA STRUJA Majka nastradalog Jovana neutešna: Sine moj, kako da živimo posle tebe?

Facebook

 

- Jovan je izašao iz automobila, napravio par koraka i zagazio u jednom momentu u baru u kojoj je bila strujna žica. Sudbina je htela da ugazi baš na mesto gde je pala žica koja se otkinula sa stuba i visila. On ju je zakačio rukom i nogom. Sve se dogodilo blizu njegove kuće. Verujte, u šoku smo. I dalje ne verujemo da se to desilo našem Jovanu - otkriva za Alo! detalje ove bizarne nesreće jedan komšija.

Sahranjen sa fudbalskom loptom

Jovan je sahranjen u četvrtak na pravoslavnom groblju u Bečeju sa fudbalskom loptom u bojama zastave Srbije i grbom. Na večni počinak ispratio ga je veliki broj žitelja, kao i kolektiv Tehničke i Osnovne škole „Šamu Mihalj“u Bečeju, kolege iz fabrike u kojoj je radio...

Mladić je na mestu nesreće odmah preminuo od posledica strujnog udara. Tragedija koja je zavila Bečej u crno zatekla je sve koji su ga poznavali, a prijatelji i rodbina, skrhani od bola, jedva su smogli snage da govore.

Najteže je njegovim roditeljima - ocu Nikoli i majci Ireni, kojoj je prepuklo srce od tuge i bola za izgubljenim sinom.

- Dušo moja, sine moj! Zar misliš da možemo da živimo posle tebe? Kako, reci nam kako? Bezbroj puta su tebi mama i tata govorili kako! Reci ti nama sad! - bolne su reči majke koje kidaju dušu dok su telo njenog sina spuštali u raku.

Nepomično telo stradalog mladića pronašao je komšija iz susedne ulice koji je sa sinom tuda prolazio. On je odmah pozvao policiju.

- Da tragedija bude veća, čovek koji je pronašao Jovana doživeo je pre par godina veliku nesreću, kada mu je ćerku udario automobil i usmrtio je - u šoku priča jedna meštanka Bečeja.

Prijatelj: Nek te anđeli čuvaju

Mladićev pijatelj kaže da su Jovana svi voleli.

- Bio je vredan, pošten i omiljen u društvu. Fudbal mu je bio pasija i često smo ga igrali. Bio je dobar drug i spreman da svima pomogne. Ostavio je veliku prazninu u našim životima. Njegov odlazak slomio je srca mnogih. Neka ga anđeli čuvaju. Zauvek ću ga pamtiti po lepim i dobrim trenucima - priča mladićev prijatelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading