POTRESNA PORUKA STEFANOVOG OCA Mesec dana od smrti dečaka: Sve se nadam doći ćeš mi u san, a nema te
Facebook

Otac dečaka, koji je preminuo četvrtog dana od saobraćajne nesreće, podsetio je na nemili događaj.

On je u svom Fejsbuk statusu naveo i da mu stariji sin nikako ne dolazi u san, te da ne prođe dan da mu se u crkvi ime ne spomene.

- Sutra je sine, mesec dana kako te nema... Sve se nadam, doći ćeš mi u san... Tebe nema... Kad budeš hteo, javićeš mi se...

- Kaže tvoj trener Goran, biće turnir tebi u čast... Ne prođe dan u Crkvi, da ti se ime ne pomene... Ljubi te Luka... Ljubi te mama... Ljubi te tata... Ljubi te čiča... Ljubi te deda Beca... Ljubi te deda Boban... Pozdravljaju te tvoji treneri Goran i Muća... Glogi... I kao što kažu - do skorog viđenja! - napisao je otac prošle noći.

 

 

Podsetimo, dečak je nastradao u saobraćajnoj nesreći na Karaburmi. Nesreća se desila u Ulici Marijane Gregoran kod broja 50. Otac Mihailo sa sinovima Stefanom i pet godina mlađim Lukom doživeo je saobraćajnu nesreću na pešačkom prelazu.

Tada je bahati vozač, 38-godišnji Lazar G. pobegao sa mesta nesreće. Kako smo ranije pisali, 9-godišnji Stefan već tada je bio u lošem stanju. Usled povreda glave pao je u komu i četiri dana kasnije na Univerzitetskoj dečijoj klinici preminuo.

Mlađi brat i otac tom prilikom su povređeni. Kako nam je deka Slobodan kazao pre pet dana, mlađi Luka, koji je zadobio prelom butne kosti, i dalje je u gipsu.

Tragično nastradalom Stefanu, posvećen je mural nedaleko od mesta nesreće, a sudijska odluka o puštanju bahatog vozača da se brani sa slobode probudila je gnev građana koji su se danima okupljali na mestu nesreće, tražeći da se počinilac smesti u pritvor.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading