BELIVUK I MILJKOVIĆ TOLIKO MUČILI ŽRTVE DA SU ONE ŽELELE DA UMRU Moliš da te ubiju, a imaš sreće što mi ovde deremo Crnogorce
Alo/ Ilustracija

Ovo sve navodno dokazuju najnoviji podaci detalji iz optužnice u kojima se navodi sadržaj kriptovanih poruka koje su Belivuk i Miljković razmenjivali sa saradnicima 14. oktobra 2020. godine, kada je Lazar Vukićević na svirep način mučen i ubijen u kući strave u Ritopeku.

- E, ovde Vepar, druže, gde si, Laki? Znaš da će da te ubiju toliko... Znači da moliš da te ubiju, a imaš sreće što mi ovde deremo Crnogorce, pa ne možemo mi, jer smo se već spremili da dr**mo k**ac od Pljevalja do Beograda. Crkni, smrade ciganski, sve ćemo da vas pobijemo. Sve, sve! Znači tatu i brata ti šaljemo ekspresno - poručio je Belivuk Vukićeviću koji je vezan za stolicu čekao svoju smrt.

Navodno je ovu metodu zverskog postupanja prema žrtvama, klan primenjivao i na ostalim suparnicima.

- Navodo, dok su i tukli i mučili čime god su stigli, sve vreme su im se smejali u lice i pretili njihovim porodicama. Tako su prošle sve njihove žrtve. Prebijali su ih toliko da su jedva govorili. Međutim, znali su kad da stanu - u trenutku kada žele da ih žrtva preklinje da je ubiju jer ne može više da podnese batine - navodi izvor iz istrage.

U optužnici se navodi da su u brutalnom ubistvu Lazara Vukićevića, pored Velivuka i Miljkovića, učestvovali Miloš i Marko Budimir, Dejan Tešić, Srđan lalić, Nemanja Đurić, Vlade Draganić i Bojan Hrvatin.

Sadržaj kriptovanih poruka otkrio je da su Velja Nevolja i Miljković želeli "poseban tretman" za Vukićevića.

On je po ulasku u vikendicu iz ranca izvukao pištolj i pokušao da se odbrani, ali ga je Miloš Budimir sprečio, nakon čega je o tome obavestio šefove.

- Braćo, sve je u redu. Vezan je. Imao prangiju, džukela. Izvadio iz ranca prangiju i ja ga vatam i nabadam. i prst sam polomio - poručio je Budimir Velji i mesaru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading