TRAGIČAN KRAJ Preminuo Slavoljub  iz Rakovice koji se dva meseca borio za život nakon što ga je izbola sinovljeva bivša devojka
Alo!

Slavoljub B. (66) iz Rakovice koga je sinovljeva bivša devojka A. A. (39) pre nešto više od mesec dana izbola kuhinjskim nožem u njegovom stanu, pa pobegla, a ubrzo potom i uhapšena, preminuo je u Urgentnom centru.

Podsetimo, brutalan napad dogodio se u njegovom stanu nakon žučne svađe, 12. jula.

- A. A. je bila, svojevremeno devojka njegovog sina. Kada mu je sin preminuo ona je nastavila da dolazi kod njega. Pomagao joj je jer je imala porodičnih problema ali i sa alkoholom - rekle su tada komšije.

Kako su tada ispričali, tog kobnog dana čula se vika iz Slavoljubovog stana, ali i njegova nemoć.

- Rekao je da ne može ništa da uradi, dok je ona vikala iz stana. U jednom trenutku je izašao iz stana i ispred vrata nekom od komšija rekao da on baca stvari iz kuće i da pravi lom. Potom je ušao u stan i najverovatnije ga je tada izbola nožem - rekla je tada jedna od komšinica.

Ubrzo potom komšije su videle kako A. A. beži iz stana, ali i teško povređenog Slavoljuba u stanu. Sedeo je na stolici i kao da je klonuo. Zvali su hitnu pomoć i policiju.

Policija je ubrzo uhapsila A. A, a nesrećni Savoljub je prevezen u Urgentni centar. Slavoljub je tog dana bio sa bratom u stanu, ali je on izašao kada je A. A. došla jer, navodno nije mogao da trpi svađu.

Od tog dana komšije su povremeno viđale njegovog brata i sina, koji su, kako pretpostavljaju, dolazili da obiđu psa ili stan uglavnom predveče. S obzirom na nove okolnosti A. A. će se sada teretiti za ubistvo.

Komentari (0)

Loading