OGLASILA SE MAJKA NESTALE DECE U NIŠU Strahujem da ih je neko ubio ili oteo
Alo!/M. Š.

 

Devetogodišnja devojčica, i njen petogodišnji brat nestali su pre dva dana u Nišu.

Policija intenzivno traga za njima, a povodom nestanka oglasila se i njihova majka- Snežana Đorđević.

Snežana za "Novosti" navodi da je pre mesec dana došla iz Beograda u Niš, gde se udala za A.S, da bi se, potom, nakon mesec dana razveli, a onda je upoznala drugog muškarca. Snežana navodi da se bratu i sestri pre dva dana gubi svaki trag.

Prema njenim rečima, deca su se igrala u parku "Čair", nakon čega ih više nije videla.

- Dozvolila sam im da se igraju, dok sam ostala u kući da čistim. Kada sam se vratila, nije ih bilo. Tražila sam ih ceo dan, ali nisam mogla da ih nađem. Nestanak sam prijavila oko 22 časa, a onda smo potragu nastavili sa policijom. Molim svakog ko ima bilo kakvu informaciju, da se javi. Ne znam ništa o njima- govori kroz suze neutešna majka.

Na naše pitanje da li sumnja da ih je možda otac dece uzeo, navodi da on nije iz Niša, već iz Rume, i da ne sumnja na njega, kao i da ne zna gde je ona živela sa decom.

- Deca su izašla napolje oko pola devet, a ja sam nestanak prijavila uveče, jer sam ih tražila ceo dan na mestima gde se kreću. Devojčica ima 9 godina, dok dečak ima 6 godina. Brinem se da im se nije nešto desilo, da ih nije neko ubio, ili ih oteo.

Podsetimo, policija intenzivno traga za maloletnim bratom i sestrom iz Niša, koji su poslednji put viđeni u parku "Čair" u Nišu. Devojčica ima ima crnu kosu do ramena,obučena u sivo-belu majicu kratkih rukava i teksas šorts. Dečak ima plavu kosu, a na sebi je imao belu majicu i sivi šorts.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Aca

04.08.2021 20:38

Ko je sve roditelj stra da te uhvati...

Micale

05.08.2021 02:32

@Aca - Ja da sam na njenom mestu odmah bi se ubila. Izgubiti dva deteta a ona sredjuje kuću njih pustila same u park. Ubi se nasred Niša i daj primer svim nesavesnim majčurama. Dro..uljo jedna menjas muskarce a o deci ne brineš