ČETVORO POVREĐENO Audi sleteo u provaliju
Foto: Printscreen

Četiri osobe su povređene u saobraćajnom udesu, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio danas oko 14 sati, u mestu Polumir na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Ušće.

Tom prilikom, pričinjena je i značajna materijalna šteta.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je „audi A6“, kraljevačke registracije, krećući se iz pravca Kraljeva prema varošici Ušće u ibarskoj klisuri, iz nepoznatih razloga sleteo s puta u provaliju prema rečici sa desne strane kolovoza, dubokoj oko deset metara.

Tom prilikom povređene su četiri osobe koje su bile automobilu i one su sanitetskim vozilima prevežene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinute. U njihovom izvlačenju iz automobila učestvovali su pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice iz Ušća.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj, veoma prometnoj deonici magistrale kroz Ibarsku klisuru odvijao usporeno, a više okolnosti pod kojima se dogodio biće poznato nakon istrage.

Pre tačno 11 godina, u udesu na istoj lokaciji nastradala je tročlana porodica iz Raške čiji je automobil takođe sleteo s puta.

 

Komentari (0)

Loading