Pronađeno telo Đorđa (37) koji se utopio u Ibru: Potresnom porukom se oprostio klub američkog fudbala iz Kraljeva (FOTO)
Printscreen/ Facebook

Kako se nezvanično saznaje, njegovo telo oko 10 sati primetili su kajakaši koji su ga potom obezbedili kako ga, do dolaska pripadnika vatrogasno-spasilacke jedinice, reka ne bi odnela.

 

 

- Sa najdubljim žaljenjem i tugom Kraljevski klub američkog fudbala "Kraljevske krune Kraljevo Royal Crowns" obaveštava javnost, saradnike i prijatelje da je Đorđe Baltić, jedan od naših igrača i veteran kluba, tragično izgubio život 1. avgusta. 2021. godine u Kraljevu. Đorđe Baltić je sa svojom generacijom saigrača, 2012. godine ostvario najveći klubski uspeh u seniorskoj kategoriji plasiravši tim "Kruna" u Play-off, a zatim i osvojivši treće mesto u Srbiji. U Krunama će ostati upamćen kao dobar drugar i požrtvovan sportista i kao neko ko je uvek bio spreman na smeh i šalu. Ovom prilikom RC klub izjavljuje saučešće u bolu njegovoj porodici, neka Gospod Bog podari Rajsko naselje našem Đolu - napisali su iz kluba.

Podsetimo, Đorđe se u nedelju po podne kupao sa detetom u reci. U jednom trenutku nešto je krenulo po zlu mladići su uleteli u vodu da ga spasu ali nažalost nisu uspeli. Srećom na obalu su izvukli njegovog sina. Pokušavali su i njega da nađu ispod površine vode ali bezuspešno.

Baltić je svojevremeno igrao za klub amreičkog fudbala te su se i oni te su na svojoj stranici objavili potresnu poruku.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading