VAN SEBE I U AGONIJI Veljko Belivuk urlao kada je čuo da mu preti doživotna kazna, nasrnuo na ZATVORENIKA
Alo

 

 

Kako saznajemo, optužnica, koja je napisana na nekoliko stotina strana, sa svim dokazima i ostalim optužbama upućena je u sud na potvrđivanje. Prema nezvaničnim informacijama, tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić zatražio je da se optuženi Belivuk i Marko Miljković najstrože kazne i predložio doživotnu robiju.

Monstruozna ekipa Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, u ovom trenutku se tereti za pet ubistava, nelegalno držanje i rasturanje narkotika i oružja, otmicu i silovanja. Optužnica sadrži detaljne opise stravičnih zločina ove ekipe, među kojima su ubistva u „kući smrti“ u Ritopeku.

Alo! Ilustracija

 

Kako saznaje Alo!, Veljko Belivuk nije dobro primio informaciju o podizanju optužnice.

- Do poslednjeg trenutka nadao se da će uz pomoć svojih „prijatelja“ spolja da se izvuče na slobodu. Međutim, kada je primio informaciju o optužnici, najpre je počeo da urla u ćeliji i da psuje, a zatim je nasrnuo i na jednog od svojih cimera koji je pokušao da ga smiri - navodi izvor blizak istrazi.

- Vikao je: „Neće vam ovo proći!“ Nije jasno kome se tačno obraćao. Za razliku od njega, ostali uhapšeni su zanemeli, jer su shvatili da je zaista kraj i da najverovatnije većina njih decenijama neće biti na slobodi i neće videti svetlost dana - tvrdi naš sagovornik.

Prema najnovijim informacijama, tužilaštvo će tražiti od suda da optuženima produži pritvor još 30 dana, budući da im pritvor ističe u ponedeljak 2. avgusta.

- Sud treba da potvrdi optužnicu, a nije isključeno da će biti dopunjavana - tvrdi naš izvor.

Podsetimo, na spisku njihovih žrtava našli su se „Pink panter“ Milan Ljepoja, Aleksandar Gligorijević Puki, Goran Veličković Goksi, Lazar Vukićević i Zdravko Radojević. Sumnja se da su svi oni završili u kući smrti, gde su mučeni, kasapljeni i ubijani na najbrutalniji način.

MUP

Milan Ljepoje

Pored oružja i droge, u kući je zaplenjena i mašina za mlevenja mesa, u kojoj su pripadnici ove grupe mleli svoje žrtve, koje su prethodno kasapili na najsitnije delove.   

Printscreen

Mašina za mlevenje mesa

Policija je došla i do fotografija na kojima Belivuk i njegovi pajtosi poziraju nasmejani, pored izmučenih i iskasapljenih žrtava. Fotografije su skinute s aplikacije Skaj, koju su članovi ekipe koristili za međusobnu komunikaciju.

Komentari (0)

Loading