VLADIMIR ILIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU Gajić napada Vulina jer je pohapsio koljače i ubice
Youtube/ Printscreen

"Sličan se sličnom raduje, pa tako i Vladimir Gajić Belivuku i Miljkoviću. Pljačkaš "Geneksa", osuđeni lopov, advokat šiptarskih terorista, danima napada ministra policije Vulina, iznoseći najgnusnije laži i uvrede na njegov račun i to samo zato što je pohapsio ubice, koljače i mesare koji prave ćevape od ljudskog mesa.

Naš lider Aleksandar Vulin je čovek koji se bori protiv kriminala, dilera i ubica koji melju ljude u mašini za mlevenje mesa, a u organizovani kriminal svetskih razmera umešan je Gajićev šef Jeremić.

Zašto lopovčina Gajić ne odgovori narodu za šta je tačno njegov šef Jeremić primio stotine hiljada evra iz Katara u ambasadi u Nemačkoj, zašto mu je prijatelj isto tako svetska lopuža Patrik Ho uplaćivao milionske donacije i šta se to od Jeremića očekuje za uzvrat.

Lopovčina ne može da sakrije svoje razočaranje zbog velikog uspeha Vučića i Vulina, a ne može da sakrije ni razočaranje što su mu saveznici mesari i koljači iza rešetaka", odgovorio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić funkcioneru Narodne stranke Vladimiru Gajiću koji je na račun ministra policije Aleksandra Vulina izneo krupne laži i uvrede.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading