BRAT MALOG STEFANA OPERISAN Roditelji Luku spremaju za najtežu vest!
Foto: privatna arhiva

Mališanu je po prijemu u bolnicu stavljena šina u nogu i čekalo se da se malo oporavi pa da se tek onda podvrgne ozbiljnoj hirurškoj intervenciji.

- Operacija butne kosti prošla je u najboljem redu i Luka se sada oporavlja, a na obe noge mu je stavljen gips zbog bržeg oporavka.

Porodica dečaka je zadovoljna što se Luka ne seća strašne tragedije koju je izazvao Lazar Galić(38) u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, nasilnički vozeći automobil pri čemu je na pešačkom prelazu pokosio oca sa dva sina. Stariji brat je bio teže povredjen i on je četvrog dana od udesa podlegao strahovitom povredama glave. Sahranjen je u subotu na Novom groblju u Beogradu u prisustvu više stotina ljudi uz aplauz koji nije stigao da doživi kao fudbaler, čemu je težio, kao i uz sirene Hitne pomoći u kojoj je njegov otac lekar i gde mu je deda radio do penzije.

Ožalošćena porodica sada najviše strahuje kako će njihov mladji sin da prihvati gubitak brata koji mu je iznenada istrgnut iz života.

- Luku u bolničkoj postelji obilazi psiholog koji će mu pomoći da se na što lakši način izbori sa gubitkom brata. I sa neutešnim roditeljima takodje radi psiholog da ih usmeri u vezi komunikacije sa sinom ali uopšte sa novonastalom situacijom usled gubitka deteta- ispričao je izvor Republike.

Deda svaki dan na Stefanovom grobu

Deda dečaka, Slobodan Boban Balić od sahrane svakodnevno odlazi na Novo groblje na Stefanov grob na kojem posedi i isplače se evocirajući brojne uspomene na unuka prvenca. Posle toga Boban ode na obližnji grob supruge Rade koja je preminula pre oko godinu dana, gde još malo olakša dušu pričajući joj o tugi koja ih je zadesila i sa kojom moraju da se bore.

Komentari (0)

Loading