UHAPŠEN VOZAČ KUKAVICA! Udario kolima dečake na Karaburmi, pa pobegao
MUP

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva danas je uhapšen L.G. koji se sumnjiči da je sinoć svojim vozilom u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi udario dvoje dece na obeleženom pešačkom prelazu, a zatim pobegao sa lica mesta.

Deca S.B. (2011.) i L.B. (2016.) zadobila su teške telesne povrede, navodi tužilaštvo u saopštenju.

Dežurni zamenik javnog tužioca je nakon nezgode i uviđaja naložio policijskim službenicima da pribave video zapise sa objekta u blizini mesta gde se dogodila nezgoda, kao i iz ulica kojom je u tom trenutku još nepoznato lice nastavilo kretanje, kako bi se utvrdila marka vozila kojim je upravljao, registarske oznake, lični podaci vlasnika vozila i identitet lica koje je upravljalo vozilom.

Tužilaštvo je navelo da će u zakonskom roku od 48 sati saslušati osumnjičenog L.G. zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivičnog dela nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

U odnosu na njegovu odbranu i pribavljene podatke o ranijoj osuđivanosti, tužilaštvo će odlučiti da li će sudu podneti predlog za određivanje pritvora L.G.

Tužilaštvo će takođe ispitati oštećene i svedoke, odrediti medicinsko veštačenje kako bi se utvrdio stepen povreda koje su zadobili ošteceni, kao i saobraćajno tehničko veštačenje radi utvrdivanja svih okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nezgoda.
 

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Pirko

19.07.2021 15:45

Sterilisati takve kukavice, oduzeti vozilo i vozačku doživotno. Normalno, naplatiti mu svu štetu i lečenje i normalno ROBIJA od bar jednu deceniju.

Paa

19.07.2021 16:19

Minimum 10 godina robije,zbog bežanja. Minimum☝️

Hakunamatata

19.07.2021 17:21

Ma prebiti ga dok ga vode u Sud, i reci da je pokusao da pobegne. Dok je tako bilo, bio je Bozji mir a kad vidis milicajca gledas da si sto dalje kad se mimoilazite. Ko izmisli kojekakva prava? Svako se poziva na prava, samo izgleda jedino zrtve nemaju nikakvo pravo.

malo morgen

20.07.2021 06:23

Pobegao je da bi ispraznio auto ili sebe. Da su mu to pronašli na mesu nesreće dobio bi daleko veću kaznu!