Srpski pevač upucan na svadbi!
Foto: Printscreen

Pripadnici Policijske stanice Srbac uhapsili su M.K. iz Srpca, osumnjičenog da je pucao u državljanina Srbije i naneo mu povrede. M.K. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanja opšte opasnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Povređeni je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske na dalje zbrinjavanje.

Policijskoj stanici Srbac je u 2:15 časova prijavljeno da je u prostorije zdravstvene ustanove u toj opštini dovezena osoba sa povredama leve natkolenice, koje je zadobila od vatrenog oružja.

Policija je po prijavi utvrdila da postoje osnovi sumnje da je lice M.K. iz Srpca u mestu Povelič, upotrebom vatrenog oružja naneo povrede natkolenice državljaninu Srbije.

O ovom događaju obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv lica M.K. dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

Srna nezvanično saznaje da je osumnjičeni Mile K. (24) iz Srpca nestručnim rukovanjem sačmaricom, slučajno naneo povrede muzičaru Dragoslavu B. (32) iz Loznice, odnosno da je reč o nesrećnom slučaju.

Prema nezvaničnim informacijama medija, on je bio na svadbi i nakon završenog veselja, ispred svoje kuće uzeo je pušku i pucao.

Tokom nestručnog rukovanja, umesto u vazduh, hitac je ispalio u pravcu šatora gde su sedeli muzičari i tom prilikom ga je ranio.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading