DANIJELA ŠTAJNFELD SE OGLASILA POSLE PRESUDE Glumica objavila niz fotografija, sve poručuju samo jedno!
Foto: Printscreen/instagram

Štajnfeld je objavila nekoliko fotografija kojima je prokomentarisala današnju odluku tužilaštva.

 

- Uz ovu ženu svom silinom i snagom i uz povike - VERUJEMO TI i uvek ćemo ti verovati! A što se tiče odluke tužilaštva ovo je samo još jedan dokaz koliko je važno boriti se za zakon po kojem će se odsustvo pristanka na seksualni čin direktno značiti i silovanje", navodi se u objavi koju je Štajnfeld podelila i kratko prokomentarisala sa "Tako je."

DANIJELA ŠTAJNFELD SE OGLASILA POSLE PRESUDE Glumica objavila niz fotografija, sve poručuju samo jedno!

Printscreen

 

U drugoj objavi glumica je pitala "Zašto žrtve ćute", dok je u sledećoj podelila sliku na kojoj je pisalo "Danijela, uz tebe smo".

Glumica je objavila i fotografiju sa komentarom Merime Isaković, u kojoj se kritikuje odluka.

 

"Odluka Višeg javnog tužilaštva da odbaci krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića je tragedija morala i pravosuđa".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
VladimirR

13.07.2021 20:42

Ovo mi se baš sviđa. Sada će žene morati da viču “HOĆU SEBASTIJANA AUSTRIJSKOG” kako bi muškarci smeli da im izađuu susret i pruže željeno?

Zoran Stojic

14.07.2021 07:34

Sad je kriv sud bas je nasla kako da izadje iz anonimnosti sta su zene danas spremne vidimo na rijalitiju tad je lecic bio mlad i lep nije morao nikoga da siluje opasno su zene poludele a sto nepricamo kako ucenjuje i varaju muskarce

Zoran S

14.07.2021 07:35

Mala stidi se vrlo si perfidni prevarant posle silovanja odmah u miliciju imprijavis onda ima dokaza ovako svako moze da kaze sta hoce