OBRAĆANJE POSLE PRESUDE! Branislav Lečić poslao poruku celoj Srbiji!
Printscreen

Lečić je u saopštenju za javnost naveo da je takav ishod i očekivao budući da, kako je rekao, nije kriv, ali je ocenio da se šteta koja je naneta njemu, njegovoj porodici i prijateljima, nikada i nikako ne može nadoknaditi.

On je ocenio da je nenadoknadiva šteta naneta i svim, kako kaže, pravim žrtvama nasilja u našoj zemlji i regionu.

Foto: Alo!

 

"Nakon ovakvog epiloga imaće još manje smelosti da se za pomoć obrate nadležnim institucijama. Razloge zbog kojih se sve ovo desilo baš meni još uvek ne mogu da razumem, niti mogu da razumem motive onih koji su me osudili pre nego je bilo kakav postupak protiv mene i pokrenut. Iako sam pred policijom i tužilaštvom imao status građanina, a ne optuženog niti čak osumnjičenog, mnogi su požurili da iznesu završnu reč i donesu osuđujuću presudu", naveo je Lečić.

Foto: Printscreen/instagram

 

Istakao je da je jako zabrinut zbog opšteg stanja u društvu i pozvao javnost, a pre svega medije i ostale koji imaju uticaj na javno mnjenje, da ubuduće više pažnje obrate na pretpostavku nevinosti, kao jedno od osnovnih ljudskih prava, a sve kako se, kako je naveo, više nikome ne bi dogodilo da bude osuđen pre suđenja.

Komentari (2)

Loading
Mario Sarafciger

13.07.2021 17:45

Tako su se posle oslobadjajuce presude svojoj naciji svojevremeno obratili Naser Oric u Bosni i Ante Govedina u Hrvatskoj

MUJO

14.07.2021 06:34

Posle onakvog izlivanja besa na onim protestima,ništa ti više ne verujem.Šta ako je tužilac malo više požuteo itd.