OPTUŽNICA MIKE ALEKSIĆA SVE KRAĆA I KRAĆA Milena Radulović tvrdi da je silovana na frižideru, istraga pokazuje brojne rupe u svedočenjima
Alo/ilustracija

Optužnica protiv vlasnika studija glume "Stvar srca" Miroslava Mike Aleksića (69), koju je Viši sud u Beogradu potvrdio pre nekoliko dana, "tanja" je u odnosu na prethodne dve koje su vraćene tužilaštvu na ispravku.

Kako "Novosti" saznaju, Aleksiću se sada na teret sada stavljaju jedno silovanje i jedna nedozvoljena polna radnja manje.

- Posle okončane istrage, sud je utvrdio da nema dovoljno jakih dokaza da je glumica Milena Radulović, koja je prva prijavila svog tadašnjeg učitelja glume, silovana na frižideru u Aleksićevoj kancelariji, pre svega zbog gabarita samog uređaja, ali i jer na toj prostoriji nema vrata, tako da nije bilo moguće da se to dogodi, a da neko ne vidi, s obzirom na to da nikada nisu bili sami u studiju "Stvar srca" - kaže nam izvor blizak odbrani okrivljenog.

- Odustalo se i od jednog krivičnog dela nedozvoljena polna radnja prema jednoj bivšoj učenici.

Bez obzira na "ublažavanje" optužnice, Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu ostalo je na stanovištu da prikupljeni dokazi tokom predistražnog i istražnog postupka daju dovoljno osnova za zaključak da je okrivljeni opravdano sumnjiv da je izvršio krivična dela koja su predmet optužbi, odnosno da je silovao i seksualno zlostavljao neke učenice kojima je predavao.

Aleksiću se, najnovijom optužnicom, na teret stavljaju dva krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanje u produženom trajanju, jedno produženo krivično delo nedozvoljena polna radnja i četiri krivična dela nedozvoljena polna radnja, na štetu ukupno sedam devojaka.

Kako saznaje list, u odnosu na Milenu Radulović ostale su optužbe za jedno silovanje i jedno silovanje u produženom trajanju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading