PRIJATELJI, BRAĆO, KUMOVI, HOĆU DA SKOČIM SA 12. SPRATA Srbin uživo emitovao svoju smrt na Fejsbuku! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Printscreen

Tragedija se navodno dogodila 25. juna, a mladić je na početku uznemirujućeg videa, koji traje 13 minuta, na srpskom rekao:

- Prijatelji, neprijatelji, braćo, kumovi, hoću da skočim sa 12. sprata zgrade, svega mi je preko ku**a.

Mladić je potom nastavio da snima ambis, a kada se pojavila policija, koju je najverovatnije pozvao neko od njegovih prijatelja sa Fejsbuka, počeo je da govori na nemačkom.

Osim policije ispred zgrade je došla i ekipa hitne pomoći. I dok su policajci pokušavali da odgovore muškarca od suicida, A. N. je prebacio noge preko ograde, a na snimku mu se vidi patika. U narednim minutima vidi se kako muškarac trese kameru, a zatim preskače ogradu i hvata se za sims rukama dok mu telo visi.

Potom snimak prestaje.

Zastrašujući video samoubistva uživo je gledalo više od 100 njegovih virtuelnih prijatelja, a mnogi od njih su mu ostavljali komentare i odgovarali ga od skoka.

Osuda okoline mogući motiv?

Motiv samoubistva mladića, sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, ali i objavama njegove žene, mogao bi biti to što njihova okolina nije odobravala njihovu ljubav. - Dragi naši prijatelji, drugovi i porodico, pošto niste mogli da nas rastavite kao što ste to želeli, evo sada se mnogima ispunila želja što nismo više zajedno. Međutim, doći će i taj dan kada ćemo opet biti zajedno, kasnije ili pre - stoji u njenoj objavi.

- Molim te, reci da to nije istina, javi mi se samo da kažeš da to nisi uradio - jedan je od komentara.

- Gde je? Je l' se stvarno ubio - glasi drugi komentar.

Neki korisnici Fejsbuka pokušavali su na sve moguće načine da ubede A. N. da ne počini samoubistvo.

- Druže, nemoj to da radiš, molim te, nemoj, nisi sam! Daj, bre, imaš decu i ženu trudnu, daj, nisi mali - samo je jedna u nizu poruka ispod videa.

Žena potvrdila

Da je zaista digao ruku na sebe, potvrdila je i devojka za koju je A. N. naveo da mu je supruga.

Ljubavi moja, reci mi, zbog čega si to uradio? Otvori oči da me vidiš i reci mi. Molim te, ne znam kakav će ovo život biti bez tebe, a sve smo mogli da rešimo zajedno. Volela sam te iskreno, ali nisam znala da ćeš tako da me osudiš i sebi presudiš - navela je supruga na svom profilu na Fejsbuku uz njihovu zajedničku fotografiju i uplakane emotikone.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
SANA

30.06.2021 20:58

STRASNO I DA SE NE PONOVI NIKOM I NIKAD; STA KOGA BRIGA ZA NECIJE LJUBAVNE VEZE?