INTERVENTNA GA SMOTALA ZA 10 SEKUNDI! Policija objavila snimak hapšenja nasilnika sa Voždovca! (VIDEO)
Printscreen

Podsetimo, nakon što se snimak nasilnog ponašanja pojavio na društvenim mrežama, policijski inspektori sa Voždovca su identifikovali nasilnika koji je uhapšen u saradnji sa Interventnom jedinicom.

 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin još jednom je poručio da ni jedan vid nasilja u Srbiji neće biti tolerisan, a posebno ne onaj prema ženama i deci.

- U Srbiji nasilje nije dozvoljeno i kao što vidite, svaki ološ koji reši da tuče ženu ili dete biće uhapšen i kažnjen - istakao je ministar Vulin i pozvao žrtve nasilja da nasilnike odmah prijave policiji, ali je, takođe, pozvao sve građane da, ukoliko vide ili primete da se nasilje dešava prvo obaveste policiju.

INTERVENTNA GA SMOTALA ZA 10 SEKUNDI! Policija objavila snimak hapšenja nasilnika sa Voždovca! (VIDEO)

Printskrin

 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mislim da

27.06.2021 20:21

Treba svako zlo snimati i javno objavljivati tako će budale malo da se opamete jer nikada neće znati da li ih neko snima, i da li će posle imati posledice zbog svog divljačkog ponašanja.