ALO, BRE, MUŠKARČINE, GDE STE? Devojka koja je pomogla ženi na Adi: Je l realno da gledate, a ja da spasavam ženu?
Foto: Printscreen Instagram

Devojka koja se našla na Adi Ciganliji u trenutku žestokog nasilja, kada je jedan muškarac nogom u glavu udara ženu, o čemu postoji i snimak, ispričala je za Telegraf.rs da je ona bukvalno pokrenula prisutne da joj pomogne, da spase zlostavljanu ženu. 

Video o ovom šokantnom nasilju usred dana na Adi Ciganliji, juče je osvanuo na društvenim mrežema. Kako se vidi, visoki muškarac krenuo je da napada ženu uzvikujući: "Šta me praviš budalom!"

Ona je vidno uznemirena počela da beži, govoreći mu da se skloni i da je ostavi na miru, sluteći šta bi mogao da uradi.

Na kraju, dok je bežala, saplela se i pala na zemlju. Kada je krenula da ustaje, on ju je dočekao i zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se sručila.

Tek je tada jedna žena u pozadini povikala: "Alo, bre, šta biješ ženu, šta radiš to!".

Naša sagovornica je upravo devojka koja je ovo viknula. Nasilju je, kako kaže, prethodila svađa koju je ona počela da snima, a zatim je usledio udarac.

- Ustala sam i krenula da ga zaustavim, jer niko reagovao. Rekla sam drugarici: Polazi sa mnom!", i naglas počela da prozivam: "Alo, bre, muškarčne, gde ste? Je l realno da gledate, a ja da spasavam ženu" - priča ona za Telegraf.rs.

To su čula dva krupna mladića, koja su istrčala iz vode.

- Dobro ga sredili i išutirali. Onda je i ta žena krenula da ga šutira, posle čega smo nju sklonili. Ostala je sa muškarcem da sedi na plaži, taj što je kao pokušao da ih odvoji, a napadač je nestao. Njih troje su i bili zajedno na početku - kaže naša sagovornica.

Pretučena žena se, prema njenim rečima, nije žalila na povrede, niti kukala.

- Ali, rekla je da će da ga tuži. Spasioca i policije nigde nije bilo - kaže ona.

Jutros se u vezi sa ovim slučajem oglasilo i Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kažu da intenzivno rade na identifikaciji i rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za događaj koji je putem video snimka deljen na društvenim mrežama, a na kome se vidi nasilje nepoznatog muškarca prema ženi, čiji identitet takođe nije poznat, na Adi Ciganliji.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve koji imaju bilo kakva saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd kako bi se što brže i efikasnije utvrdio identitet učesnika i prema nasilniku preduzele zakonske mere - navodi se u saopštenju MUP-a.

Komentari (0)

Loading