Macan izrešetan u Berlinu, meštani imaju svoje viđenje: "Ma znamo ga svi ovde, dilovao je drogu, zato je i otišao" (FOTO)
Alo/ Ilustracija

Novopazarac Adis B. (35) zvani Macan teško je ranjen u nedelju veče u nemačkoj prestonici Berlinu, kada je u njega i još dvojicu momaka ispred jednog šiša-bara ispaljeno oko 29 metaka.

Stanje druge dvojice momaka koji su bili sa njim u društvu i dalje nije poznato, kao ni motiv zbog čega je došlo do napada. Ono što je poznato jeste da je Adis pogođen sa više hitaca u grudi i da je sa mesta pucnjave prebačen u bolnicu.

Njegova porodica tvrdi da im je javljeno da je živ, ali i da on nije kriminalac. Priče drugih Novopazaraca kazuju nešto drugo.

Prema pisanju nemačkih medija, na trojicu državljana Srbije, sa prebivalištem u Novom Pazaru, u nedelju uveče pucano je čak 29 puta, a kako nezvanično saznajemo, rafal je bio usmeren upravo ka Adisu.

– Naš Adis je uvek bio divan, nikada nije problem napravio. Nije se bavio kriminalnim radnjama. Ne znam šta bi moglo da prouzrokuje da je baš on meta, kako tvrde njihovi mediji – započinje šokirano rođak. Kako dalje navodi, Adis je momak koji je živeo sa porodicom u Srbiji, a u inostranstvo je otišao na nekoliko dana sa društvom.

Nedavno je kupio stan u centru Novog Pazara, tu mu žive i roditelji. Povremeno je išao za Berlin sa društvom, ima i tamo poznanike, ali ovako nešto nas je mnogo uzdrmalo. Svake sekunde se štrecamo kada zazvoni telefon – usplahireno priča on.

NOVOPAZARCI KAŽU – DILER

Inače, kako nezvanično saznajemo, Adis je u Novom Pazaru poznat po radnjama povezanim sa narkoticima.

Macan izrešetan u Berlinu, meštani imaju svoje viđenje:

Privatna arhiva

 

– Ma znamo ga svi ovde. Dilovao je on drogu, zato je i otišao sada u Nemačku. Odakle pare za novi stan? Svima se hvalio da je kupio veliki stan, lepo sređen. Vozi i neki veliki i brz automobil – priča jedan od meštana ovog grada. I drugi izvor Objektiva iz ovog grada objašnjava da je Adis zaista bio meta ovog napada i dodaje da mu je žao druge dvojice ranjenih.

– Verujem da su Macana želeli da ubiju čim je on pogođen sa devet metaka. Verovatno su to neka dilerska posla. Druga dvojica su definitivno kolateralna šteta jer su ranjeni u toj kiši metaka, ali nisu životno ugroženi. Jedan od njih je baš pre nekoliko dana otišao u Berlin, a eto šta se dogodi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading