NOVI DETALJI SPASAVANJA DEČAKA KOG JE UJELA ZMIJA U KLISURI Ova dva policajca su mu pomogla i odvezla u KC Niš
MUP

Pripadnici beogradske Policijske brigade Dušan Nikolić i Aleksandar Popović prvi su pritekli u pomoć 14-ogodišnjem dečaku S.M. iz Republike Severne Makedonije, koga je jutros ujela zmija u reonu Jelašničke klisure kod Niša.

Nikolić i Popović bili su u privatnoj režiji na tom području i prilikom uspona na stene primetili su dečaka koga je ujela zmija, najverovatnije poskok.

Dečak je imao otok na licu i bila mu je potrebna hitna pomoć. Policajci su odmah pribrano reagovali i dečaka i njegovu porodicu prevezli automobilom u KC Niš, gde je adekvatno medicinski zbrinut.

Nakon što su se uverili da je dečak dobro, policajci su vratili roditelje i dečakovog brata u Jelašnicu po šator i lične stvari.

Inače, dva policajca učestvovala su dan ranije u Jelašničkoj klisuri na 6. međunarodnoj trci sa preprekama "The Maze Fury" u organizaciji Tribe Trails-a.

Pripadnici Policijske brigade koji su predstavljali svoju jedinicu i MUP Srbije ostvarili su zapažene rezultate na stazi dužine 16,5 kilometara koja se protezala kroz izuzetno nepristupačan teren, sa ekstremno zahtevnim preprekama, koje su tražile odličnu fizičku i mentalnu spremnost.

Komentari (0)

Loading