IZVOR ZA ALO! OTKRIVA DETALJE NEMILOG DOGAĐAJA: Devojčica (13) je u suzama dozivala majku, a ovo je I. A. (38) koji ju je silovao (FOTO)
Alo

Policija u Bogatiću je posle višečasovne intenzivne potrage kasno noćas uhapsila I. A. (28) iz sela Belotić, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (13) iz istog mesta.

Ginekološkim pregledom je potvrđeno da je I. A. imao odnos sa devojčicom. 

Iskoristio i njeno i poverenje roditelja

Dokaz da je I. A. iskoristio poverenje devojčice, kao i njenih roditelja je upravo taj što je on bio zaposlen u kamenorezačkoj radnji.

- On je radio kod roditelja devojčice u kamenorezačkoj radnji koja se nalazi u sklopu domaćinstva devojčicinih roditelja - otkriva izvor Alo! i objašnjava da su sve komšije bile pozvane na proslavu punoletsva, posle koje je on izmamio i obljubio trinaestogodišnjakinju.

- Devojčica (13) je bila sa svojim drugaricama. Kasnije je devojčica prišla I. A. i igrala sa njim, pa su u jednom trenutku svi pridružili. U jednom trenutku, on je pitao devojčicu da prošetaju - priča naš izvor i dodaje:

- Odveo ju je u neko napušteno dvorište pored mesta gde je organizovana proslava. Upravo za ovo mesto se sumnja da je I. A. obljubio ovu trinaestogodišnju devojčicu, nakon čega se vratio na proslavu punoletstva gde se pozdravio sa njenim roditeljima i rekao da ide svojoj kući, a devojčica je ostala.

Nakon nemilog događaja, maloletna devojka je dotrčala kod majke sva u suzama i kroz vriske ispričala šta se dogodilo. Od tog trenutka, policija je počela da istražuje slučaj, navodi izvor "Alo".

Slučaj se dogodio oko ponoći, a I. A. je uhapšen oko 6 ujutru. Akcija je bila sprovedena tako što su pripadnici MUP-a sačekali muškarca da se vrati svojoj kući i tim potezom ga saterali u ćošak. 

Uhapšeni I.A. (38) je oženjen i ima jednog sina.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu policija protiv njega podneti krivičnu prijavu za obljubu nad maloletnim detetom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

20.06.2021 22:10

Uvesti zakon o smrtnoj kazni silovateljima, pedofilima, pod hitno,jer i da budu u zatvoru ,to im blaga kazna, jer će dobijati da jedu i ostalo,a najpre odseći im polni organ pa da ga pojedu i onda polako ali sigurno smrt...

Ruzica

20.06.2021 22:55

Maksimalan broj godina robije. Neka ostari u zatvoru. Ni njegovo ga dete nece trebati ni zeleti.