MONSTRUM IZVRŠIO SAMOUBISTVO Radoje Krivokuća koji je izbo trudnu ženu i sina, pronađen mrtav
Alo!/Dejan Briza

 

Radoje Krivokuća (44), koji je u petak ujutru nožem izbo trudnu ženu Danijelu (30) i sina (11), izvršio je samoubistvo. Njegovo telo pronađeno je u šumarku nedaleko od kuće. U međuvremenu, lekari su uspeli da spasu ženu, ali i bebu koju je nosila u stomaku.

Kako saznajemo, Radoje se obesio o drvo, a telo je pronađeno na oko 100 metara od kuće. Policija je posle obavljenog uviđaja utvrdila da se radi o samoubistvu.

U krvavi pir Radoje je krenuo po izlasku iz psihijatrijske bolnice, u koju je smešten krajem maja jer je pijan kuću polio benzinom i zapalio je.

On je u četvrtak uveče došao do kuće i lupao na vrata da mu ukućani otvore. Kako oni to iz straha nisu uradili, on se primirio i sačekao jutro. Kada su u petak ujutro deca otvorila vrata, uleteo je poput furije u kuću. Po ulasku je počeo da viče, ženu je nazivao pogrdnim imenima, uzeo nož iz kuhinje i ubo trudnu Danijelu u stomak. Njihov sin pokušavao je da zaštiti majku i isprečio se između njih dvoje, a Radoje je tada i njega posekao po ruci.

- Danijela je ležala u lokvi krvi, a deca su bila oko nje, umivala su je i plakala govoreći da im je otac ubio mamu. Rekao mi je ako samo još jedan korak priđem, da će i mene ubiti - ispričala je komšinica od koje su mališani zatražili pomoć.

Prema rečima komšija, posle ovog krvavog pira, Radoje sa konopcem uputio se ka šumi, dok je Danijela sa sinom prevezena u čačansku bolnicu, gde su oboje operisani.

Oni su pretpostavili da je nameravao da se ubije, a njihove crne slutnje su se i obistinile.

Po prijemu u bolnicu Danijela je hitno operisana i lekari su uspeli da spasu i nju i bebu.

- Danijela je imala ozbiljne povrede trbušne arterije, creva….  Operacija sa takvim povredama je sama po sebi teška, a kada se na to doda i njena trudnoća, koju su lekarski timovi upeli da sačuvaju, može slobodno da se kaže da se radi o podvigu. Danijela se sad nalazi  na respiratoru i njeno stanje je okarakterisano kao teško, ali stabilno - rekao je izvor iz bolnice.

Prema njegovim rečima, operisan je i njen sin koji je zaštitio majku od pomahnitalog oca.

- Dečaku su isečene tetive na rukama. On nije životno ugrožen, ali su povrede komplikovane i zahtevaju dodatnu operaciju. On je sad u stabilnom stanju i pod stalnim je lekarskim nadzorom - rekao je izvor iz bolnice.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading