MAJKA IZ PAKLA Nudila se*s  za 100 evra (?), a sa dečkom zlostavljala maloletnog sina
Shutterstock

 

Slike Katarine M., koja je u utorak uhapšena zbog sumnje da je sa dečkom Mirsadom M. zlostavljala osmogodišnjeg sina, isplivale su na sajtovima za odrasle! Na tim fotografijama Katarina je potpuno obnažena i pod imenom Seksi crvenokosa i Seksi brinetica nudi seksualne usluge!

Slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je mališan sam pozvao policiju iprijavio majku i njenog dečka. Utvrđeno je da ga je Mirsad godinu dana tukao, a da majka ne samo da ništa nije uradila da zaštiti sina, već je i podržavala zlostavljanje.

Poslednji put, u utorak, Mirsad je u parku na Vračaru oborio dečaka, a potom ga zgrabio za kragnu i podigao sa zemlje, nanevši mu povrede po vratu i nadlaktici. Majka je to mirno gledala, a onda se sa dečkom udaljila i ostavila sina samog i uplakanog nasred ulice!

Osim za nepružanje pomoći, majci je stavljeno na teret i krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. Izvor Alo! navodi da će se istraga protiv nje najverovatnije širiti, jer se sumnja da se Katarina bavila i prostitucijom!

Reporteri Alo! pronašli su njene slike na sajtovima za odrasle, na kojima se predstavljala kao Seksi crvenokosa ili Seksi brinetica. Da je reč o istoj osobi potvrđuju slike na Katarininom Fejsbuk profilu. Iako je na porno-sajtovima sakrila identitet, na Fejsbuku je objavila identičnu fotografiju na kojoj joj se vidi lice! Da se radi o Katarini potvrdio nam je i jedan njen poznanik, koji tvrdi da se ona „prodavala“ za 100 evra!

Poziv na kaficu i jaka brazilska guza

Na sajtu za odrasle, u oglasu pod nazivom Seksi brinetica, pored eksplicitnih slika stoji i kontakt broj na koji se juče niko nije javio. Pored toga piše: „Dođi na kaficu. Čeka te atraktivna Brijega, grudi 4, jaka brazilska guza...“.

Na drugom sajtu su iste slike, ali sa drugim nazivom - Seksi crvenokosa. Oglas ima više od 500 pregleda i dve „preporuke“.

- Upoznao sam i Katarinu i njenog sina i majku. Jedna velika tuga. Dete mnogo pati za babom, jer ga je ona bukvalno odgajila. Katarina je znala samo da se pojavi i majci da novac za dnevne potrepštine, a zatim ode. Dete je patilo samo i svaki put se mnogo radovalo kada je sa majkom - priča naš sagovornik.

On kaže da je sticajem okolnosti saznao za njen oglas na sajtovima za odrasle.

- Zvao sam i raspitao se o cenovniku. Rečeno mi je da je cena za pola sata klasičnog seksa 100 evra, a sve ostalo se ekstra naplaćuje. Ovo iznosim samo iz jednog razloga, da nadležne službe provere da li se ona bavila najstarijim zanatom, jer njeno dete ne zaslužuje takav život. Dečak je mnogo dobar. On zaslužuje šansu za dostojan život - rekao je naš sagovornik.

Mirsad joj podrška?

Izvor Alo! tvrdi da Katarina finansijski izdržava Mirsada koji je tukao njenog sina.

- Stalno izlaze, a ni ona ni njen dečko nigde ne rade. Upoznao sam Mirsada i čini mi se da joj je on velika podrška u poslu, kojim sumnjam da se bavi. Ona nije uvek bila takva. Ni ranije nije bila baš cvećka, verovatno je u sve upletena i droga, ali dete je potpuno zapostavila otkad je počela da živi s Mirsadom - kaže naš sagovornik.

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan

20.06.2021 07:50

Takve ima puno tamo koje se prodavaju za pare, jer nemajo pare za zivot. Bila je preskupa 100 € za 30 min.i ostalo jos posebno da platis,takvima je 50 € dovolno.A za sina mi je zao jer ima takvo majko i sve dopustila da ga onaj tuce.