PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK NA KRAJU UMALO UBIO ŽENU: Šta je prethodilo porodičnom nasilju u Čačku?!
Foto: ALO/Nenad Vujanović

Radoje K. (44) koji je jutros oko 7.30 časova u selu Zablaće kod Čačaka izbo nožem suprugu Danijelu (30) i jedanaestogodišnjeg sina koji je pokušao da zaštiti majku, lečen je na psihijatriji, a nedavno je pokušao i da zapali kuću.

Nakon što je pre dve sedmice pokušao da zapali porodičnu kuću u kojoj su se nalazila njegova žena i deca, R. K. je pušten sa odeljenja psihijatrije i ponovo napao svoju suprugu

- Kasno sinoć je lupao na vrata i niko mu nije otvorio. Ostao je tu do jutra i kada su deca otvorila vrata, on je uleteo unutra i napao nesrećnu ženu. Uzeo je nož iz kuhinje i naneo joj ubode u predelu stomaka. Njihov sin od 11 godina pokušao je da odbrani majku, ali je i njega napao i naneo mu posekotine na prstima - rekao je meštanin Zablaća za RINU.

Povređena žena primljena je sa teškim povredama u Opštu bolnicu u Čačku na operaciju.

Meštani ovog sela kažu da je kod ove porodice zbog nasilja policija intervenisala preko 20 puta. 

"Plašimo se da on neće stati dok je ne ubije. Imaju četvoro dece, ovo je strašno. Nek neko reaguje dok ne bude kasno" - kaže meštanin.

Kako tvrde do sada je uvek prolazio samo sa blažim opomenama.

Između Radoja i Danijele je u toku brakorazvodna parnica i napadač je zbog ranijeg nasilja u porodici imao zabranu prilaska ženi, sa kojom ima četvoro dece. 

 

Komentari (0)

Loading