RODITELJI SU JOJ UGLEDNI, U PITANJU JE IMUĆNA PORODICA: Evo ko je žena koja je naručila ubistvo srpskog biznismena u Ukrajini
Foto: Shutterstock

Ukrajinska policija je u saradnji s kolegama iz Srbije sprečila otmicu i ubistvo biznismena iz Srbije Milovana Roganovića (57), vlasnika kompanije "Delta sport" sa Floride, čiju likvidaciju su naručili supruga J. S. i šurak, a Kurir otkriva da oni potiču iz imućne i ugledne porodice!

J. S. i njen brat S. S. potiču iz cenjene beogradske porodice.

- I otac i mjaka su im ugledni, bave se naučno-istraživačkim radom. Otac je čak profesor na jednom beogradskom fakultetu - kaže izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, u pitanju je imućna porodica.

- J. S. i njen brat živeli su u Rusiji, ali su trenutno u Beogradu. Imaju nekoliko stanova u Beogradu, Moskvi, kao i vilu s bazenom u elitnom naselju u srpskoj prestonici - dodaje on.

Podsetimo, kako su preneli ukrajinski mediji, Roganović se na meti rođene žene našao, jer je želeo da se razvede od nje i uzme joj imovinu.

- Roganović je navodno podneo zahtev za razvod braka i odlučio da suprugu liši svih finansija, pa je njegova žena sa svojim bratom skovala pakleni plan. Htela je da se pošto-poto dočepa imovine vredne čak šest miliona dolara - piše portal Unijan.

Kako navode, pozivajući se na izvore iz policije, osumnjičena Srpkinja i njen brat angažovali su plaćenog ubicu i obećali mu stan u Moskvi od dva miliona evra, kao i još gotovine.

- Plaćenik je dobio zadatak da otme Roganovića, zatim da ga prisili da potpiše papire po kojima bi sve posle razvoda pripalo ženi. Kada bi biznismen to uradio, plaćenik je trebalo da ga likvidira - prenose mediji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading