Nikola izgubio bitku sa tumorom, njegova supruga Sara neutešna: "Sad si na lepšem mestu, gde ništa ne boli"
Budi Human

Nikola Zdravković (29), koji se od 2. marta 2019. lečio od tumora na mozgu, preminuo je danas, objavila je njegova supruga Sara.

"Moj Niki, sada si na lepšem mestu, gde te ništa ne boli i ne muči, voli te tvoja Bubi najviše", napisala je ona na društvenim mrežama.

Nikola je potražio lekarsku pomoć zbog glavobolja. Pošto su ga mučile mesec dana, nešto jače nego inače i zbog bola u očima, koje su pripisali umoru i napornom radu, snimak magnetne rezonance pokazao je tumor na mozgu. Iz bolnice je izašao početkom maja.

Nikola izgubio bitku sa tumorom, njegova supruga Sara neutešna:

Facebook

 

Narednog leta ponovo je dobio glavobolje.

Imao je i neke propratne simptome, kod njega je to bila štucavica. Magnetna rezonanca je pokazala da se tumor proširio. Nikoli se tada toliko pogoršalo stanje da više nisu čekali, već otišli u inostranstvo na lečenje.

U drugoj polovini avgusta prošle godine otišao je u Tursku na lečenje i tamo se zadržao oko tri nedelje. Od tog momenta do početka novembra odlazio je na dvonedeljne terapije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nis

05.06.2021 18:19

Beskrajno mi je zao sto je ovaj divan mlad covek izgubio bitku.Saucesce porodici,Saro budi jaka,Nikola se borio hrabro zbog tebe,zbog vas...M.K.