ANU UBIO POLICAJAC Srbija na nogama, ubica na slobodi!
Printscreen

Ana Ilić (34) ubijena je juče ujutro ispred zgrade u kojoj živi u valjevskom naselju Peti puk.

Sumnja se da ju je pištoljem upucao bivši ljubavnik M. M. (52), policajac koji je već imao zabranu prilaska nesrećnoj ženi zbog porodičnog nasilja.

Policija intenzivno traga za njim.

Raspisana potraga

Stravičan zločin dogodio se juče, oko 5.30 sati, kada je Ana krenula na posao u valjevsku fabriku "Gorenje".

/ Prema dosadašnjim informacijama, Anu je ispred zgrade sačekao njen bivši ljubavnik i ubio ju je hicima iz pištolja. Komšije su čule pucnjavu i pozvale policiju i Hitnu pomoć, međutim ženi nije bilo spasa - kaže izvor Informera blizak istrazi.

Policija je nekoliko sati obavljala uviđaj, a očevidaca ubistva nije bilo.

Nezvanične informacije da je ubica suspendovani policajac M. M., koji je ranije bio u vezi sa Anom, nisu nam potvrđene u MUP-u, jer ga je policija juče ceo dan tražila i nije se oglašavala povodom ovog slučaja.

Inače, sumnja na policajca pala je jer su mu u poslednje dve godine izrečene čak dve mere zabrane prilaska ubijenoj ženi.

- Prva zabrana prilaska mu je izrečena krajem 2019, kada je M. M. zbog toga uhapšen. Iako je tužilaštvo tada tražilo da mu se odredi pritvor, Osnovni sud u Valjevu ga je pustio na slobodu i izrekao mu uslovnu kaznu. Ubrzo zatim, policija je protiv njega pokrenula i disciplinski postupak i oduzela mu oružje - objašnjava sagovornik i dodaje:

- Druga mera mu je izrečena početkom ove godine, kada ga je Ana prijavila zbog porodičnog nasilja i proganjanja. M. M. je tada ponovo uhapšen, ali je sa Osnovnim sudom potpisao sporazum o priznanju krivice, tako da je vrlo brzo pušten na slobodu, uz uslovnu kaznu u trajanju od tri godine i zabranu prilaska žrtvi.

Samo tri meseca nakon što mu je izrečena ova presuda, M. M. je, kako se sumnja, sačekao Anu ispred zgrade i presudio joj.

Posesivan i nasilan

Anina poznanica ispričala nam je da M. M. godinama radi u policiji.

- Bio je ranije oženjen i ima decu iz tog braka. Pre nekoliko godina je upoznao Anu, koja je tada već bila razvedena i u tom braku je dobila dvoje dece. Ana i M. M. su se zabavljali neko vreme, dok ona nije rešila da ga ostavi jer je M. M. bio jezivo ljubomoran, posesivan i nasilan. On to nije mogao da prihvati, pa je počeo da je proganja i da joj preti - kaže Anina poznanica. 

Živela sa petogodišnjim sinom

Komšija ubijene žene ispričao nam je da se Ana pre pet-šest meseci doselila u njihovu zgradu.
- Bila je mirna i fina žena, nikada nije pravila probleme. Posle razvoda od prvog muža živela je sa petogodišnjim sinom, dok je starije dete, za koje samo znam da je maloletno, ostalo sa ocem. U trenutku kada je ubijena, Aninog sina je čuvala njena majka. Ne mogu ni da zamislim kako se oni sad osećaju posle ove tragedije - rekao je komšija.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading